Loteria bonurilor fiscale, extragere duminică, 20 ianuarie, LIVE: bonurile câștigătoare din decembrie

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
20/01/2019, 12:29
Loteria bonurilor fiscale, extragere duminică, 20 ianuarie, LIVE: bonurile câștigătoare din decembrie GALERIE FOTO
Loteria bonurilor fiscale LIVE: extragerea de duminică, 20 ianuarie 2019

O nouă extragere la Loteria bonurilor fiscale are loc duminică, 20 ianuarie, la care participă bonurile emise în perioada 1 – 31 decembrie 2018. Fondul de premiere a rămas de 1 de milion de lei, din care se vor acorda cel mult 100 de premii. Dacă numărul cererilor de revendicare va fi mai mare de 100, se va organiza o adoua extragere.

Extragerea la Loteria bonurilor fiscale se va realiza în două etape. Prima va fi organizată duminică, 20 ianuarie și va consta în extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii şi valoarea bonurilor câştigătoare. Rezultatele vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi al Loteriei Române, pentru o perioadă de minim 30 de zile. Cei care vor să își revendice premiile vor trebui să depună cererile începând cu prima zi de la efectuarea extragerii și au la dispoziție 30 de zile.

Loteria bonurilor fiscale LIVE: extragerea de duminică, 20 ianuarie 2019

Pentru a putea fi considerat câștigător, un bon fiscal trebuie să îndeplinească toate condițiile prevăzute de lege: să aibă înscrise elementele obligatorii care să arate că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat. Fiecare unitate teritorială ANAF la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție va elibera o copie cu mențiunea „conform cu originalul”, iar acestea vor primi un număr unic de înregistrare. Lista numerelor de înregistrare pentru cererile de revendicare a premiilor va fi publicată pe site-urile Ministerului de Finanțe și al ANAF. Extragerea la Loteria bonurilor fiscale are loc duminică, 20, ianuarie, iar bonurile eligibile sunt cele emise în perioada 1 – 31 decembrie 2018.

Ziua emiterii bonului câștigător: 13 decembrie 2018

Valoarea câștigătoare a bonului fiscal: 905 ( nu se iau în calcul zecimalele)

Când are loc extragerea pentru Loteria Bonurilor Fiscale, la televizor

În situația în care lista cererilor de revendicare a premiilor nu depășește 100 de câștigători, premiul de 1 milion de lei va fi împărțit persoanelor care le-au depus, în cazul în care bonurile fiscale sunt autentice. Dacă numărul câștigătorilor va fi mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere. Înregistrarea extragerii Loteriei bonurilor fiscale va fi difuzată pe TVR1, începând cu ora 23:00.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×