Loteria bonurilor fiscale, extragere duminică, 17 februarie, LIVE: bonurile câștigătoare din ianuarie

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/02/2019, 23:42
Loteria bonurilor fiscale, extragere duminică, 17 februarie, LIVE: bonurile câștigătoare din ianuarie GALERIE FOTO
Loteria bonurilor fiscale! Iată bonurile câștigătoare din toată luna ianuarie

Extragerea bonurilor fiscale va fi din nou astăzi, 17 februarie 2019. Noi norocoși pot câștiga sume impresionante! Pentru a beneficia de premiu, posesorii trebuie să depună la orice administrație fiscală din structura ANAF bonurile fiscale originale, dar și o copie după buletin și o cerere.

Ce condiții trebuie să întrunești și cât de mare a fost premiul anterior? Cererile pentru revendicare pot putea fi depuse din prima zi după efectuarea extragerii, pe parcursul a 30 de zile, maximum.

Loteria bonurilor fiscale, extragere duminică, 17 februarie, LIVE!

Românii au din nou o șansă de câștig la loteria bonurilor fiscale! Câștigul anterior al unui participant la loteria bonurilor fiscale a fost de 905 ron, în ziua câștigătoare de 13 a lunii decembrie. Rezultatele extragerilor de acest gen sunt expuse în cadrul; Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. „Loteria Română” (CNLR), pe parcursul a 30 de zile, pe site-urile oficiale.

ZIUA EMITERII: 19 ianuarie

VALOAREA BONULUI: 289 lei (nu se ține cont de zecimale)

Loteria bonurilor fiscale este astăzi, duminică, 17 februarie
Loteria bonurilor fiscale este astăzi, duminică, 17 februarie

Condiții pentru bonul fiscal câștigător:

  • Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine).
  • Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție, va elibera o copie a acestora cu mențiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenței, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP şi ANAF.

„Tu doar adaugi bonurile și noi te anunțăm când ai câștigat la Loteria Bonurilor Fiscale. În total s-au adăugat bonuri în valoare de 40835817442 de Lei”,  arată site-ul oficial al Loteriei bonurilor fiscale.

 

Așa îți poți înregistra bonul fiscal pe site-ul oficial
Așa îți poți înregistra bonul fiscal pe site-ul oficial al Lotriei bonurilor fiscale
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×