Loredana Groza trece la concurență! Renunță la Pro TV după 20 de ani pentru a fi jurat în emisiunea Next Star de la Antena 1

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
11/02/2020, 20:19
Loredana Groza trece la concurență! Renunță la Pro TV după 20 de ani pentru a fi jurat în emisiunea Next Star de la Antena 1
Loredana Groza a lăsat Pro TV pentru Antena 1. Sursa foto: a1.ro

Ca în fiecare an, odată cu venirea primăverii, cele mai importante posturi de televiziune de la noi se luptă pentru a-i atrage pe telespectatori cu formate inovatoare sau cu noi sezoane ale producțiilor pe care deja le îndrăgesc. Iar de data aceasta duelul dintre Antena 1 și Pro TV este mai încins ca niciodată, pentru că sunt anunțate mutări ce te vor lăsa cu gura căscată.

Loredana Groza trece la Antena 1 pentru a fi jurat în emisiunea Next Star

După 20 de ani petrecuți „în curtea” postului din Pache Protopopescu, timp în care a ajuns, practic, să se identifice cu acesta, Loredana Groza a ales să se îndrepte către concurență. Înlăturată de la Vocea României și rămasă fără un proiect pe placul său, îndrăgita artistă a primit o propunere de nerefuzat din partea rivalilor din trustul Intact, astfel că va trece la Antena 1.

Potrivit unica.ro, Lori va fi cooptată în echipa unuia dintre cele mai importante producții ale postului, care se întoarce în primăvara aceasta cu un nou sezon. Este vorba despre Next Star, emisiune în care juriul va trebui să găsească cei mai talentați copii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani, iar sarcina nu va fi deloc ușoară, mai ales că show-ul a ajuns la ediția cu numărul 10.

De altfel, producătorii au dat deja startul preselecțiilor pentru sezonul aniversar, acestea având loc în data de 11 și 12 ianuarie, în București. Turul de forță a continuat în orașe precum Craiova, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Chișinău și Galați.

Loredana, surpriză de proporții pentru fanii săi: un nou concert la Sala Palatului

Când vine vorba despre Loredana, noutățile nu se rezumă doar la televiziune, pentru că artista continuă să-și surprindă fanii și pe plan muzical. Sâmbătă, 11 aprilie, cu începere de la orele 19:30, sunteți așteptați cu mic, cu mare, la Sala Palatului, pentru un nou concert de senzație.

În show-ul intitulat sugestiv „Agurida 20”, Lori își aniversează prietenii și colegii de trupă, printr-un show ce se anunță cu adevărat unic. Pe lângă cele mai îndrăgite melodii ale cântăreței, veți avea parte de „un concept vizionar, unitar, memorabil”, promit organizatorii evenimentului.

LOREDANA interpretează un personaj carismatic, o divă enigmatică, într-un concert/musical postmodern, călătorind prin timp și spațiu, prin genuri muzicale diverse, interpretând cântece nemuritoare într-o manieră personală.

Petrecerea AGURIDA 20 se va proiecta intr-o lume suprarealista,într-un un etno rave rock party – un festival al luminilor, o celebrare a ciclului vieții, si un drum pe cărările imaginației şi ale dragostei”, mai anunță aceștia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×