Loredana Groza, o nouă apariție controversată la TV. Cum a venit îmbrăcată în emisiunea lui Cătălin Măruță FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/11/2019, 11:45
Loredana Groza, o nouă apariție controversată la TV. Cum a venit îmbrăcată în emisiunea lui Cătălin Măruță FOTO
Loredana Groza șochează din nou. Sursa foto: avantaje.ro

Loredana Groza nu renunță la atitudinea îndrăzneață care i-a adus numeroase critici în ultima vreme. După ce a fost reclamată la CNA pentru decolteul provocator cu care s-a afișat la Neatza, matinalul Antenei 1, prezentat de Răzvan și Dani, îndrăgita artistă a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și a optat pentru o piesă vestimentară cel puțin la fel de controversată.

Loredana Groza, cu zonele intime la vedere într-o rochie tip plasă

Purtând o rochie tip plasă, „Lori” și-a pus din nou pe jar fanii din spatele micilor ecrane, care au avut astfel ocazia să o admire în toată splendoarea, pentru că ținuta a lăsat să se vadă poate mai mult decât ar fi trebuit. Odată elucidat misterul legat de modul în care celebra cântăreață a ales să-și ascundă zonele intime, aceasta a prezentat și noua sa piesă muzicală, „Dependența mea”, lansată în colaborare cu trupa Voltaj. De altfel, aparițiile incendiare ale Loredanei sunt deja de notorietate, motiv pentru care Măruță a avut grijă să-i facă artistei o introducere pe măsură.

Loredana Groza, cu zonele intime la vedere. Cătălin Mpruță, uluit de apariția artistei. Sursa foto: protv.ro
Loredana Groza, cu zonele intime la vedere. Cătălin Măruță, uluit de apariția artistei. Sursa foto: protv.ro

Toată lumea se întreabă: «Cum o fi venit Loredana îmbrăcată astăzi?» Ei bine, rămâne să aflăm, pentru că Loredana și băieții de la Voltaj sunt aici și au o piesă, pe care o s-o cânte pentru toți dependenții de muzică și de iubire. Despre asta cântă și noua piesă scoasă împreună, piesă care are și un clip care creează dependență! Cum o fi «Loredana îmbrăcată?» – asta e întrebarea! Loredana și Voltaj!”, a spus carismaticul prezentator, înainte ca aceasta să-și facă apariția.

Loredana, reclamată la CNA pentru decolteul provocator purtat la TV

În ultima vreme, Loredana Groza a slăbit, și-a schimbat stilul vestimentar, iar ținutele pentru care optează sunt din ce în ce mai provocatoare. Decolteul mult prea generos purtat în urmă cu câteva zilei i-a adus vedetei o reclamație la Consiliul Național al Audiovizualului. Memebrii CNA urmează acum să analizeze momentul difuzat în cadrul ediției din 3 noiembrie a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, la o oră accesibilă minorilor.

Apariția a stârnit zeci de comentarii dure pe rețelele de socializare „Urât cu sânii așa expuși! Cu un decolteu puțin mai decent ți-ar sta perfect”, „Erai mult prea frumoasă. Eu am crescut cântând melodiile tale. Te iubeam așa cum te vedeam. Simplă și plină de viață”, „De la frumusețea ta, Lori, vrem eleganță, nu vulgaritate … schimbă-ți casa de modă”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×