Loredana Groza are probleme cu greutatea! Vedeta Pro TV s-a îngrășat. FOTO.

Ana Chivu   
în Stiri mondene
12/02/2019, 17:49
Loredana Groza are probleme cu greutatea! Vedeta Pro TV s-a îngrășat. FOTO. GALERIE FOTO
Loredana Groza s-a îngrășat! Artista a pus câteva kilograme bune

Loredana Groza pare că a cam pus câteva kilograme, așa cum arată în ultima apariție a ei, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea. Aceasta a declarat în emisiune că va cânta piesele superbe ale lui Freddy Mercury și a celor de la Queen în timp ce va juca în cele mai cunoscute și apreciate musicaluri din întreaga lume. La emisiunea în cauză, Loredana a părut că a pus câteva kilograme în plus.

„Eu sunt cea care trebuie să pună punctul pe „i”, să aduc în atenția telespectatorilor și a celor 100 ceea ce căutăm noi, ceea ce este important să găsim în concurenții care vin în față. Cântă acum cu mine nu este doar un show despre voce, ci un show în care trebuie să fii un performer total”, a spus vedeta despre lansarea proiectului pe care îl pregătește.

Loredana Groza a pus câteva kilograme în plus!

Loredana Groza pare că a luat proporții! De asemenea, se vede ușor și trecerea anilor, cu toate că artista încearcă să aibă grijă mare de trupul ei și de alimentația pe care o are.  Aceasta a și încercat să ascundă câteva din formele timpului care sunt deja vizibile pe chipul ei, dar pare că nu a prea reușit. Fanii cântăreței i-au atras atenția că intervenția pe care și-a făcut-o la nivelul feței nu arată deloc natural. „Sunt o fană a ta din adolescenţa mea şi a ta, fiind aproape de aceeaşi vârstă.

Loredana Groza a cam luat proporții!
Loredana Groza a cam luat proporții!

Eşti minunată, dar te rog opreste-te cu chirurgia estetică pentru că în curand o să întrebam unde este Loredana, ce ai făcut cu ea. Orice exagerare nu este bună, iar intervenţiile din ultima perioadă nu te fac nici mai tânară şi nici mai frumoasă. Toate care au exagerat cu intervenţiile estetice au devenit niste hidoşii în cele din urma, iar tu eşti prea frumoasă ca să distrugi ce ai. Ascultă un sfat de la cineva care te iubeşte pentru ceea ce eşti şi pentru talentul tău. Rămâi Loredana”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×