Lora, suspectă de cancer! Prezentatoarea Vorbește lumea, de la Pro TV, dezvăluiri despre problemele pe care le-a avut

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/02/2019, 11:23
Lora, suspectă de cancer! Prezentatoarea Vorbește lumea, de la Pro TV, dezvăluiri despre problemele pe care le-a avut GALERIE FOTO
Lora a dezvăluit că a fost suspectă de cancer

Lora a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”, difuzată pe Pro TV că a fost suspectă de cancer. Prezentatoarea a vorbit deschis despre impasul din viața ei. „Medicii de aici mi-au dat un diagnostic destul de grav. Era aproape de cancer.

În străinătate m-au și operat. Era ceva ușor, total opus de ce mi-au spus aici. M-am speciat foarte tare”, a spus artista. De altfel, poate și acesta este motivul pentru care îndrăgita cântăreață a trecut în ultima perioadă prin diferite transformări de look ori de stil.

Lora a fost suspectă de cancer!

De asemenea, momentul delicat prin care a trecut a făcut-o să aleagă o definiție pentru meseria sa, pe care o consideră drept vindecare.  „Îmi doresc foarte tare să nu mai existe războiul ăsta între undeground și mainstream, pentru că este o mare greșeală. În general muzica este făcută să vindece sau să scoată din tine anumite emoții. Și n-are cum vreo emoție sau vreun sentiment, că e mai popular sau mai rar întâlnit, să fie considerat mai important decât altul.

Lora, suspectă de cancer! Prezentatoarea Vorbește lumea, de la Pro TV, dezvăluiri despre problemele pe care le-a avut
Lora prezită emisiunea ”Vorbește lumea” alături de Cove

Dacă o piesă e veselă, e normal să fie populară, pentru că toată lumea își dorește să uite de probleme și să fie în asentimentul altor oameni, dar dacă e o stare de melancolie generală, e normal să prindă o piesă lentă, dar asta nu înseamnă că este de proastă calitate doar pentru că e foarte populară. Nu neapărat ce e popular e prost și cred că suntem la granița aia, unde începem să înțelegem chestia asta”, a declarat vedeta într-un interviu pentru news.zonga.ro. Cântăreața a devenit gazda emisiunii, alături de Gabriel Coveșanu, în locul Adelei Popescu, care a intrat în urmă cu puțin timp în concediu prenatal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×