Logodnica lui Luke Perry a vorbit pentru prima oară după moartea actorului

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
10/03/2019, 20:29
Logodnica lui Luke Perry a vorbit pentru prima oară după moartea actorului GALERIE FOTO
Wendy Madison Bauer, iubita Luke Perry, a rupt tacerea dupa moartea actorului

Logodnica actorului Luke Perry, Wendy Madison Bauer, a vorbit cu presa pentru prima dată, după trecerea în neființă a actorului care a făcut istorie alături de ceilalți actori ai serialului „Beverly Hills, 90210”! Luke Perry și Wendy Madison Bauer au fost împreună aproape 12 ani de zile, însă cei doi și-au șinut relația departe de ochii presei, fiind foarte retrași.

Wendy Madison Bauer, iubita lui Luke Perry, a vorbit cu presa pentru prima dată, după moartea actorului

„Vreau să-mi exprim recunoștința față de toată lumea pentru transmiterea iubirii și sprijinului lor”, a declarat Bauer, în vârstă de 44 de ani. „Poveștile nenumărate despre generozitatea și bunătatea lui Luke au fost pentru mine o mare sursă de consolare în acestă perioadă foarte dificilă”.

„Ultimii 11 ani și jumătate alături de Luke au fost cei mai fericiti ani ai vietii mele si sunt recunoscatoare pentru asta. De asemenea, vreau să le mulțumesc copiilor, familiei și prietenilor pentru dragostea și sprijinul lor”, a mai spus Bauer.

Wendy Madison Bauer iubita Luke Perry
Wendy Madison Bauer si Luke Perry au fost impreuna aproape 12 ani

Wendy Madison Bauer le-a mulțumit copiilor actorului

Wendy Madison Bauer a fost cea de a doua parteneră de viață a actorului, după ce Luke Perry a divorțat de prima sa soție și mama celor doi copii ai săi, Rachel Sharp, în anul 2003. Cei doi au doi copii îmoreună, pe Jack, în vârstă de 21 de ani, și pe Sophie, în vârstă de 18 ani.

Actorul Luke Perry a murit în urmă cu câteva zile la vârsta de 52 de ani, în urma unui atac cerebral masiv! Paramedicii sosiți pe data de 1 martie la locuința actorului l-au găsit pe Luke Perry într-o stare foarte proastă, însă încă mai putea să vorbească.

Ambulanața l-a dus de urgență la spital pe actor, unde medicii s-au chinuit să îl trateze pe cunoscutul actor. Cu tot efortul depus de medicii americani, actorul Luke Perry a murit pe data de 4 martie, la vârsta de 52 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×