Locul de veci al Denisei Răducu a ars. Mormântul a luat foc din cauza unei candele

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
03/01/2020, 11:34
Locul de veci al Denisei Răducu a ars. Mormântul a luat foc din cauza unei candele
Mormântul Denisei Răducu a luat foc de la o candelă lăsată aprinsă. Sursa foto: antena3.ro

Mormântul Denisei Răducu, cunoscuta manelista care a fost răpusă de cancer la numai 27 de ani, a luat foc din cauza unei candele care a rămas aprinsă. Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de joi, 2 ianuarie 2020 în urma vântului puternic.

Mormântul artistei Denisa Răducu a luat foc de la o candelă aprinsă

Locul de veci al apreciatei cântăreței de manele, Denisa Răducu, a luat foc de la o candelă care a fost lăsată aprinsă. Din cauza vântului puternic focul s-a extins rapid și a ars mai multe obiecte care se aflau pe mormântul artistei.

Potrivit cancan.ro, incidentul s-a petrecut în după-amiaza zilei de joi, 2 ianuarie 2020. Câteva persoane au observat focul de la mormântul cântăreței și au stins flăcările în doar câteva minute. Fotografiile și ursuleții de pluș așezați pe mormântul Denisei Răducu au ars în totalitate.

Locul de veci al Denisei Răducu era considerat loc de pelerinaj

Denisa Răducu a murit în urmă cu 2 ani și jumătate, la vârsta de numai 27 de ani. Artista a fost diagnosticată cu o boală cumplită: carcinom hepatocelular. În ciuda eforturilor medicilor atât din România, cât și din Viena artista a pierdut lupta și a murit după 5 luni de chin.

În urma morții artistei a rămas o familie îndurerată, dar și fani care au condus-o pe ultimul drum. Cântăreața a fost înmormântată în satul natal, Ştefăneşti de Drăgăşani, din judeţul Vâlcea. Locul de veci al artistei este îngrijit de tatăl artistei, iar foarte mulți oameni vin aici să aprindă o lumânare sau să lasă un obiect.

„Nu e zi să nu treacă cineva pe la mormântul ei. Cei care au îndrăgit-o şi au drum prin zonă, se opresc la ea să îi aprindă o lumânare, să-i pună o floare, să îi ducă o coroană de flori sau o jucărie de pluş. Toate acele lucruri sunt aduse de fanii ei, datorită lor arată aşa”, declarat în urmă cu ceva timp Neluţ Peşte, unchiul artistei.

Tatăl artistei nu-și revine după moartea fiicei sale

Emilian Răducu, tatăl regretateiartiste Denisa Răducu, își plânge fiica și nu-i vine să creadă că nu mai este. Bărbatul a rămas cu probleme de sănătate și spune că nu poate trăi fără să ia pastile.

„Nu mi-a fost ușor să îmi văd fiica cea mică între patru scânduri”, a declarat tatăl Denisei Manelista, potrivit click.ro

„De când a decedat Denisa stau doar pe pastile, totul după ce am paralizat. Iau pastile de un an și ceva, am rămas cu unele sechele, care cred că o să fie pe viață, nu o să îmi mai revin niciodată”, a adăugat Emilian Răducu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×