Liviu Vârciu este în culmea fericirii! Prezentatorul TV va deveni tată pentru a treia oară

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
26/02/2020, 15:14
Liviu Vârciu este în culmea fericirii! Prezentatorul TV va deveni tată pentru a treia oară
Liviu Vârciu, tătic pentru a treia oară. Iubita sa este însărcinată în cinci luni. Sursa foto: click.ro

Liviu Vârciu are toate motivele să se considere un bărbat fericit și împlinit: o carieră de succes, o iubită devotată, dar și trei copii superbi care îl adoră și îi fac viața mai frumoasă în fiecare zi. În plus, carismaticul prezentator TV nu a ascuns niciodată că și-ar dori ca în familia sa să își facă loc încă un membru.

Nu mă opresc, vreau să mai fac un copil. Dacă e fată înseamnă că Dumnezeu chiar are simțul umorului, fac numai fete. Nu mă opresc, înainte ca rușii”, a dezvăluit, cu umor, într-un interviu acordat recent.

Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară. Iubita sa este însărcinată

Ei bine, potrivit spynews.ro, acest vis va deveni în sfârșit realitate, pentru că Anda Călin este însărcinată în aproximativ cinci luni. Frumoasa brunetă a fost surprinsă recent în timp ce își făcea cumpărăturile într-un centru comercial din Capitală, iar imaginile vorbesc de la sine.

Purtând un pulover de culoare albă și o pereche de pantaloni în nuanțe negre, iubita lui Liviu Vârciu nu și-a mai putut ascunde burtica de graviduță. Cei doi mai au împreună o fetiță de aproape doi anișori, pe care au botezat-o Anastasia Maria. Cunoscutul prezentator TV a devenit, însă, tătic pentru prima dată cu 18 ani în urmă, când partenera sa de la acea vreme, Amy Teiceanu, a adus-o pe lume pe Carmina.

Reacția lui Liviu Vârciu când a fost întrebat despre cel de-al treilea copil

De altfel, Liviu Vârciu nu s-a sfiit niciodată să recunoască faptul că și-ar dori încă un copil cu Anda Călin, chiar dacă nu au trecut nici doi ani de la nașterea Anastasiei. Pus mereu pe șotii, prezentatorul TV nu putea rata ocazia de a glumi pe marginea acestui subiect.

Nu mă opresc, noi încercăm în continuare. Când o fi, o fi, eu şi fata mea (n.r. Anda Călin) nu ne protejăm, nu nimic”, a dezvăluit acesta într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp pentru Antena Stars.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×