Liviu Pleșoianu, lovitură pentru PSD. Deputatul și-a anunțat candidatura la prezidențiale: „Voi candida din partea oamenilor”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
23/07/2019, 21:22
Liviu Pleșoianu, lovitură pentru PSD. Deputatul și-a anunțat candidatura la prezidențiale: „Voi candida din partea oamenilor”
Liviu Pleșoianu vrea să candideze separat de Dăncilă. Sursa foto: mediafax.ro

Liviu Pleșoianu a fost bătut în lupta internă din PSD privind candidatura la alegerile prezidențiale din toamna acestui an. Pleșoianu nu a acceptat însă rezultatul în urma Comitetului Executiv de astăzi, și anume desemnarea Vioricăi Dăncilă, anunțând că el va candida oricum pentru fotoliul de la Cotroceni și o va face din partea românilor.

Liviu Pleșoianu vrea să scoată partidul din impas

Pleșoianu a avut o reacție imediată în mediul virtual și a spus că Dăncilă nu este candidata PSD la alegerile prezidențiale ci a partidului CEx, evident, ironic spus. Politicianul care a intrat de curând în PSD susține că românii nu trebuie să uite toate acele puncte pentru care partidul a câștigat lupta în 2012 și în 2016 și că dreptatea trebuie făcută până la capăt.

Parlamentarul scrie pe Facebook că pesediștii au ajuns în genunchi și trebuie să se ridice cu orice preț. Politicianul este de părere că în clipa de față PSD este în mare pericol, iar în interiorul anumitor grupuri circulă zvonul că Dăncilă ar face cam tot ce și-ar dori președintele României, Klaus Iohannis.

Pleșoianu susține că el este candidatul românilor, nu al CEX PSD. Sursa foto: mediafax.ro

Pentru Pleșoianu, Dăncilă e candidata partidului CEX

De altfel, chiar Viorica Dăncilă a fost nevoită să nege că ar fi comandată din altă parte și le-a închis gura tuturor în CEx dând un argument verificabil: de 10 zile a propus noi miniștri după remanierile făcute, iar Iohannis întârzie să accepte propunerile. Pe Pleșoianu, însă, Dăncilă nu l-a convins suficient așa că va candida singur.

„Viorica Dăncilă va candida din partea partidului CEX. Eu voi candida din partea românilor, a oamenilor care au crezut și în 2012, și în 2016 în posibilitatea: de a aduce în prim-plan oameni curați și dornici să-și ajute semenii (nu politruci și ipocriți înregimentați care mimează prost grija față de ființa omenească) și de  a avea o justiție adevărată (nu una care distruge sufletul unui copil târându-l pe jos la propriu)”, este o parte a mesajului postat de Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×