Liviu Dragnea, mesaj de Ziua României, din spatele gratiilor: „Mi-am asumat renunțarea la libertate de dragul tău!”

Liviu Dragnea, mesaj de Ziua României, din spatele gratiilor: „Mi-am asumat renunțarea la libertate de dragul tău!”
Liviu Dragnea, mesaj de Ziua României *foto: hepta.ro

Fostul președinte al PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a revenit pe facebook cu o postare, după luni întregi de absență, prilejuite de condamnarea pe care a primit-o în dosarul angajărilor fictive de la DGAPSC Teleorman.

Astfel, în prima postare pe rețeaua socială, după mai bine de șase luni, Liviu Dragnea are un mesaj dedicat Zilei Naționale a României în care se victimizează. El sugerează că a plătit cu libertatea pentru dragostea sa față de țară, întrucât a vrut ca românii să mănânce mâncare sănătoasă, nu „alimentele pline de chimicale refuzate de alții” și să oprească exportul de cherestea din pădurile țării.

Mesajul lui Liviu Dragnea, de Ziua României

Liviu Dragnea a publicat mesajul pe facebook, acolo unde a adunat sute de reacții, atât pozitive, dar mai ales negative: „La mulți ani, România! Țara mea dragă, Ți-am respectat cu sfințenie toate tradițiile, te-am sărbătorit cu fiecare ocazie, te-am purtat în suflet și în piept oriunde în lume, m-am mândrit cu tine peste tot și ți-am dedicat ție întreaga mea viață. De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică. Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!

Mi-am dorit să te văd puternică, să văd cum copiii României mănâncă mâncare românească, sănătoasă și naturală, nu alimentele pline de chimicale refuzate de alții. Mi-am dorit să văd cum bătrânii tăi își recapătă demnitatea, cum în tinerii tăi reînvie speranța unui viitor mai bun, aici! Mi-am dorit să ne păstram pădurile acolo unde le e locul și nu în buzunarele exportatorilor străini de cherestea. Mi-am dorit să văd câmpurile din România pline de grâne și economia românească cum crește, mi-am dorit să le arăți tuturor celor care se îndoiesc de tine că tu poți!

Mesajul lui Liviu Dragnea de Ziua României
Mesajul lui Liviu Dragnea de Ziua României *foto: captură facebook

Tu poți fi tot ceea ce nu te-au lăsat niciodată să devii, tu poți fi tot ceea ce visează copiii români că ai putea fi! Eu încă îți doresc toate acestea și încă cred în tine. Indiferent prin câte greutăți trebuie să trec, indiferent cât mă vor chinui ca să mă dezic de tine, eu nu voi renunța niciodată să te iubesc și să cred în tine! La mulți ani, România!”, este mesajul postat de Dragnea pe pagina sa de Facebook.

A fost primul mesaj al lui Liviu Dragnea pe facebook, după mai bine de șase luni. Ultima postare a fostului președinte PSD este una din 23 mai, în care vorbește despre o lege care interzice exportul de bușteni. Patru zile mai târziu, el avea să fie reținut în cadrul dosarului angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Cu o zi înainte de asta, pe 26 mai, PSD suferea o înfrângere dură în alegerile europarlamentare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×