Liviu Dragnea, anunț despre pensii: ce se întâmplă cu pensionarii în 2020

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
23/02/2019, 13:59
Liviu Dragnea, anunț despre pensii: ce se întâmplă cu pensionarii în 2020 GALERIE FOTO
Liviu Dragnea a anunțat ce se întâmplă cu pensionarii în 2020

Liviu Dragnea a participat, vineri, la Congresul Partidului Socialiştilor Europeni, care a avut loc la Madrid. În cadrul reuniunii, liderul PSD a făcut un anunț despre pensii, unul dintre subiectele principale abordate în ieșirile publice. Dragnea a precizat că în anul 2020 pensionarii vor avea pensii duble față de anul 2017, când a fost preluat mandatul.

Președintele Camerei Deputaților a vorbit, printre altele, despre o dominație a partidelor de dreapta, care ar încercă să blocheze activitatea socialiștilor în Europa. „Suntem după 15 ani de dominaţie a dreptei care a distrus multe valori, multe speranţe, multe destine. A distrus încrederea în proiectul european şi ştim bine că dreapta, oriunde în Europa, face orice să ne blocheze. Cred în proiectul european, dar trebuie cu curaj şi tărie să le spunem oamenilor modul în care dreapta europeană a distrus Europa, folosind instrumentul politicii de austeritate, manipularea şi uneori, cum este cazul şi în România, folosind instituţiile de forţă ale statului”, a declarat Dragnea.

Liviu Dragnea a participat, vineri, la Congresul Partidului Socialiştilor Europeni
Liviu Dragnea a participat, vineri, la Congresul Partidului Socialiştilor Europeni

Liviu Dragnea a precizat ce se întâmplă cu pensionarii în 2020

Liviu Dragnea s-a lăudat la Congresul Partidului Socialiştilor Europeni cu realizările din actualul mandat și a anunțat ce se întâmplă cu pensionarii în 2020. „Graţie Guvernului nostru, care a depus toate eforturile pentru a îmbunătăţi viaţa de zi cu zi, salariul minim am crescut în doi ani cu peste 50%, pensiile au crescut şi vor creşte în fiecare an, în aşa fel încât, în 2020, nicio pensie nu va fi mai mică decât dublul de la începutul mandatului din 2017. În condiţiile în care am redus şi taxele, impozitul pevenit şi taxele pentru mediul de afaceri. Cei de dreapta ne-au zis mereu că aşa ceva nu se poate, că nu trebuie să mărim pensiile, salariile, pentru că nu sunt bani. Noi am arătat că un Guvern social-democrat poate micşora taxele, poate creşte salariile, poate creşte pensiile, pote reda speranţa pentru tineri. Nu a fost uşor şi nu va fi. Miza alegerilor pentru Parlamentul European este uriaşă”, a mai spus Liviu Dragnea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×