Live Stream Online Serialul Vlad, luni, 18 martie -Episodul 4

Ana Chivu   
în Stiri mondene
18/03/2019, 19:00
Live Stream Online Serialul Vlad, luni, 18 martie -Episodul 4 GALERIE FOTO
Serialul Vlad, episodul 4, din 18 martie. LIVE Stream

Episodul cu numărul 4 din cea mai nouă producție românească aduce noi povești de neimaginat și întorsături senzaționale de situații între personajele din serial. Urmărește Vlad LIVE Stream! Episodul de astăzi, 18 martie, aduce o apropiere dintre personajul principal și Roxana, care începe să intre din ce în ce mai mult în familia Dragomir. Actorii talentați, echipa formată din unii dintre cei mai buni profesioniști din industria cinematografică pun la dispoziție câte un episod, în fiecare luni, pe PRO TV, la orele 20:30.

Live Stream Online Vlad, luni, 18 martie. Ce se va întâmpla în episodul 4?

Episodul 4 din cea mai nouă producție românească care spune povestea contelui de Monte Carlo în adaptarea modernă a acestuia, aduce noi răsturnări de situație. Roxana se apropie din ce în ce mai tare de familia Dragomir, iar Vlad se pare că este de acord cu cele petrecute.

Distribuția acestui serial punctează momente uimitoare ale intrigii poveștii. Aceștia sunt: Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, Bebe Cotimanis, Aura Călărașu, Dan Condurache și Ion Haiduc poartă firul poveștii între trecut și prezent. Dan Popescu, George Piștereanu, Victoria Răileanu, Ștefan Iancu, Ana Maria Bădilaș și Tudor Oprișan

 LIVE Stream Online serialul Vlad, episod 4.
LIVE Stream Online serialul Vlad, episod 4.

Olimpia Melinte, Eliza din serialul Vlad, o actriță desăvârșită

Protagonista serialului Vlad joacă în filmul spaniol Sordo, care este la momentul actual nominalizat la Festivalul de la Malaga. „Mie îmi plac foarte mult proiectele care îmi oferă șansa de a învăța ceva nou. Pentru acest rol, am învățat să călăresc și mi-a plăcut foarte mult treaba asta, apoi am învățat să vorbesc limba spaniolă cu accent ucrainean. Am avut un coach, o ucraineană care a venit în Spania. Aceasta m-a ajutat foarte mult pentru că, deși suntem și unii și alții din Europa de Est, sunt foarte diferiți în felul cum vorbim, accentul este altul, i-urile sunt mult mai moi, r-urile sunt mult mai dure.

Am învățat și câteva cuvinte în limba ucraineană, acelea pe care le înveți de obicei prima oară când înveți o limbă străină (râde). Am mai învățat să trag cu pușcă… am mai tras până acum cu arma, dar niciodată cu genul acesta de arme de război. Pe atunci erau arme foarte grele, puști cu patul din lemn și mi-a plăcut foarte mult și partea asta. Mie mi s-a întâmplat de nenumărate ori în România să mi se spună: ”Da, te-ai potrivi pe rolul ăsta, dar ești prea frumoasă, noi căutăm o fată mai…”. Ei bine, nu, ei nu s-au gândit deloc la asta și faptul că m-au urâțit în felul acela și că mi-au luat toată feminitatea m-a bucurat foarte mult. „

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×