Live Stream Online gala premiilor Grammy 2019. Vezi showul AICI!

Ciprian Postolache   
în Muzica
10/02/2019, 21:09
Live Stream Online gala premiilor Grammy 2019. Vezi showul AICI! GALERIE FOTO
Live Stream Online gala premiilor Grammy 2019. Vezi showul AICI!

Gala premiilor Grammy 2019. Show-ul se poate vedea Live Stream Online. Camila Cabello, Cardi B, Dan+Shay, Post Malone, Shawn Mendes, Janelle Monáe și Kacey Musgraves sunt câțiva dintre cei care vor urca pe scena galei Grammy 2019, care va avea loc pe 10 februarie și va fi prezentată de cântăreața Alicia Keys.

În ultimii ani, Premiile Grammy au părut depășite de vremuri și s-au lovit de foarte multe controverse culturale. Ceremonia de anul acesta, găzduită de câștigătorul de 15 ani de la Grammy, Alicia Keys, ar putea fi deosebită cu adevărat. Iată câteva din scenele majore spre care se îndreaptă spectacolul. Grammy Awards sau Premiile Grammy sunt prezentate anual de către Academia Națională a Artelor și Științelor de Înregistrări (National Academy of Recording Arts and Sciences) din Statelor Unite ale Americii pentru realizări deosebite în domeniul înregistrărilor muzicale.

Live Stream Online gala premiilor Grammy 2019. Vezi showul AICI!

Gale premiilor Grammy 2019 se pot viziona Live Stream Online! Show-ul este unul impresionat cu nume mari la start. Cea de-a 61-a gala a premiilor Grammy are loc pe 10 februarie 2019, la Staples Center din Los Angeles, iar spectacolul se anunță grandios. Rapperii Kendrick Lamar şi Drake conduc în topul nominalizărilor la ediţia de anul acesta a premiilor Grammy. Dealfel ceremonia de duminică noapte pare a fi dominată de femeile din industria muzicală americană, conduse de Cardi B.

Anul acesta, Recording Academy, organizatoarea galei Grammy, a anunțat că a extins numărul nominalizărilor în categoriile principale, de la cinci la opt. La premiul Grammy pentru cel mai bun album al anului au mai fost nominalizaţi Cardi B, cu „Invasion of Privacy”, H.E.R., cu „H.E.R.”, Post Malone, cu „Beerbongs & Bentleys”, Janelle Monae, cu „Dirty Computer”, şi Kacey Musgraves, cu „Golden Hour”. La  „cel mai bun debut”, au nominalizările sunt: H.E.R., Chloe x Halle, Luke Combs, Greta Van Fleet, Dua Lipa, Margo Price, Bebe Rexha şi Jorja Smith.

Live Stream Online gala premiilor Grammy 2019

Cea de-a 61-a ediție anuală a premiilor Grammy Awards se desfășoară la CBS la ora 8:00. duminică, 10 februarie. Transmisiune se poate vedea cu CBS All Access. Show-ul se poate vedea live pe telefon, laptop, tabletă, Apple TV sau Chromecast. Transmisia live are loc și pe Foxtel. Covorul roșu va fi pus la Centrul Staples din LA, ora locală locală (luni 7.30am AEDT), pentru cea mai râvnită ceremonie de premiere din industria muzicală.

Artistul cu cele mai multe Premii Grammy din istorie este dirijorul Sir Georg Solti. De asemenea artista cu cele mai multe Premii Grammy obtinute este compozitoarea si interpreta Alison Krauss. Ea a câștigat de-a lungul timpului 27 de distinctii. Dintre trupe, cea mai premiată  din istoria Premiilor Grammy este U2, cu 22 de trofee.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×