Emisiunea Bravo ai Stil Live pe Kanal D, ediția de sâmbătă, 23 martie

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
23/03/2019, 21:30
Emisiunea Bravo ai Stil Live pe Kanal D, ediția de sâmbătă, 23 martie GALERIE FOTO
Emisiunea „Bravo, ai stil”, pe Kanal D, ediția de sâmbătă, 30 martie

Fanii emisiunii „Bravo, ai stil!” așteaptă o nouă ediție plină de culoare a celebrei emisiuni de fashion difuzată și sâmbătă, 23 martie, de Kanal D! Iubitorii de fashion au ce vedea la emisiunea favorită, unde sunt prezentate ținute care mai de care mai futuriste.

Emisiunea Bravo ai Stil Live Video pe Kanal D, sâmbătă, 23 martie

Ediția de sâmbătă seara va fi una sexy-glam, aceasta fiind chiar tema emisiunii de săptămâna aceasta. Concurentele vor străluci pe podiumul Bravo, ai stil! Motoarele își vor face apariția, iar concurentele vor fi mai mult dezbrăcate, decât îmbrăcate, spre deliciul bărbaților care obișnuiesc să se uite la emisiunea de la Kanal D.

Juriul va avea unele probleme cu concurentele, iar tensiunea crește încet-încet! Raluca Bădulescu se supără pe una dintre concurente, căreia îi spune chiar că a început să aibă „harfe”.

Bravo ai stil sambata 23 martie
Bravo ai stil sambata 23 martie, o noua gala!

 

Maurice Munteanu, jignit de una dintre concurentele de la „Bravo, ai stil!”

Concurentele din acest sezon 5 sunt: Ilinca, Corina, Nadina, Eliza, Bianca, Alexandra, Irina, Mirela, Alina si Valeria, care de-a lungul competiției vor și prietene dar și critice cu privire la vestimentația pe care acestea o vor purta în timpul edițiilor.

Pentru că este un concurs unde numai unul va putea fi desemnat câștigător, în fiecare săptămână se va organiza câte o gală live unde o concurentă va părăsi emisiunea Bravo, ai stil! La fel se va întâmpla și în această seară, când fanii emisiunii trebuie să accepte că poate chiar preferata lor va părăsi emisiunea de fashion de la Kanal D!

 

Recent, Maurice Munteanu a fost jignit de una dintre concurente, care l-a făcut „maimuțică mică”! Juratul nu a stat cu mâna-n sân și a luat imediat atitudine! Designerul a dat-o afară din platou imediat pe concurenta respectivă și i-a spus să nu mai vină trei ediții! „Te rog să ieși afară în secunda asta! Acum! Nu mai vii trei ediții!”, i-a zis Maurice Munteanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×