Live Stream evenimentul Samsung. Vezi online totul despre Samsung Galaxy S10

Alexandra Chivu  
înStiri de ultima ora
20/02/2019, 19:30
Live Stream evenimentul Samsung. Vezi online totul despre Samsung Galaxy S10GALERIE FOTO
Live Stream evenimentul aniversar Samsung. Vezi online totul despre Samsung Galaxy S10

Samsung va găzdui miercuri, la San Francisco, evenimentul aniversar de tip Unpacked, acolo unde este așteptată lansarea telefonumui mobil Galaxy S10, a telefonului pliabil Galaxy F și multe altele.

Vezi Live Stream ce intenționează să lanseze Samsung la evenimentul său, în afară de familia Galaxy S10. În data de 20 februarie, gigantul coreean Samsung a lansat oficial, la Londra, telefonul mult așteptat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Live Stream evenimentul Samsung. Vezi totul despre noul telefon mobil Samsung Galaxy S10

Galaxy S10 este cel mai important model al companiei și vine cu noutăți impresionante. Noile funcții includ un sistem cu cameră cu trei lentile, un ecran de afișare cu găuri, rețea de 5G, o memorie RAM imensă și, ceea ce ne doream cu toții, o durată mai lungă de viață a bateriei. Despre el se spune că ar putea fi cel mai bun telefon pus în vânzare vreodată, iar concurența pare să fi bătut bătălia cu cei de la Samsung.

Live Stream evenimentul Samsung. Vezi online totul despre Samsung Galaxy S 10
Miercuri, 20 februarie, va avea loc evenimentul aniversar Samsung în cadrul căruia se va lansa Galaxy S10

Galaxy S10 este un model aniversar și se zvonește că vor fi trei versuri. Până în prezent, se vorbește despre trei nume: Galaxy S10, S10 + și Galaxy S10E. Toate vor avea ecranul Samsung Infinity -O. Și, ca în cazul fiecărei serii Galaxy S, toată lumea se pregătește pentru speculații de top, spre exemplu ca telefonul să aibă fie procesor Snapdragon 855, fie Exynos 9830, memorie RAM de 6 GB, stocare internă de 128 GB și camere triple.

Live Stream evenimentul Samsung. Vezi online totul despre Samsung Galaxy S 10
Galaxy S10 este un model aniversar și se zvonește că vor fi trei versuri: Galaxy S10, S10+ și Galaxy S10 E

De asemenea, se vehiculează că telefonul Galaxy S10 și S10E vor avea doar o cameră frontală, în schimb S10 + poate avea o cameră dublă cu față în față. Acestea vor avea o cameră frontală cu gaură în loc de o crestătură, similară cu cele de pe noul Samsung Galaxy A8 pentru China și noul View20 al Honor.

Prețurile tuturor versiunilor în funcție de capacitatea de stocare:

  • S10 Lite: 881 de dolari
  • S10 cu 128GB: 1.007 de dolari
  • S10 cu 512GB: 1.260 de dolari
  • S10+ cu 128GB: 1.134 de dolari
  • S10+ cu 512GB: 1.386 de dolari
  • S10+ cu 1TB: 1.765 de dolari
Live Stream evenimentul Samsung. Vezi online totul despre Samsung Galaxy S 10
Miercuri, 20 februarie 2019, în cadrul evenimentului aniversar, Samsung ar putea lansa și noi dispozitive

Mai mult, Samsung ar putea lansa, în cadrul acestui eveniment aniversar, și o lungă listă de dispozitive. Printre ele se numărăr și Galaxy Fit și Galaxy Buds. Dintre cele două, Galaxy Fit va fi un tracker de fitness pentru alergători și cei interesați de fitness, iar Galaxy Buds va rivaliza cu căștile Apple AirPods.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×