Live Stream Emisiunea Ferma pe Pro TV, marți, 19 martie

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
19/03/2019, 20:04
Live Stream Emisiunea Ferma pe Pro TV, marți, 19 martie GALERIE FOTO
Live Stream Emisiunea Ferma pe Pro TV, marți, 19 martie

În seara de marți, 19 martie, PRO TV difuzează un alt episod al celui mai urmărit reality-show din România, Ferma. Urmărește Live Stream! Concursul a cucerit audiențele de când a reintrat în grila de programe și ține cu sufletul la gură telespectatorii, dar fiind faptul că vedete reușesc fără să-și dorească să întoarcă situațiile pe toate părțile.

Live Stream Emisiunea Ferma pe Pro TV, marți, 19 martie. Se naște o nouă idilă!

În această seară, fermierii se vor preocupa din nou pentru treburile casei, fetele se vor certa cine va ocupa rolul de bucătar în casă, însă tot greul va fi încununat cu o nouă idilă. De această dată, în ochii publicului nu mai sunt Otniela și Valentin, ci Florin Pastramă și Brigitte Sfăt. Cei doi s-au împrietenit foarte repede de când fosta soție a lui Ilie Năstase a pășit în cabana bandiților. În momentul în care toți s-au întors la Fermă, Brigitte le-a rămas aproape bandiților, însă atât de aproape încât acceptă din partea prietenului său să-i facă masaj. Cum se vor sfârși atingerile dintre ei, urmează să aflăm în această seară.

Până atunci, vă reamintim că echipa bandiților a fost în pericol. În data de 14 martie, Otilia Bilionera s-a confruntat cu Ioana Filimon. Cele două frumoase s-au întrecut pentru a rămâne în competiție. Cel mai sexy duel de până acum a adus emoție în inimile tuturor, făcând-o pe Ioana Filimon să spună: ”Am emoții, dar sunt emoții constructive, dar cred ca vor fi foarte bune pentru mine. Las fermier pe o persoană care a crezut în mine”.

Live Stream Emisiunea Ferma pe Pro TV, marți, 19 martie
În Fermă se naște o nouă idilă!

În urma duelului de data trecută, nimeni nu a părăsit Ferma

Fetele au intrat încrezătoare în concurs și au luptat cu multă vână. În urma duelului, victorioasă a ieșit fosta Miss România, însă Otilia nu a plecat acasă. Supriza serii a constat în faptul că nimeni nu părăsește ferma, astfel că Bilionera a rămas prietre bandiții ei.

Live Stream Emisiunea Ferma pe Pro TV, marți, 19 martie
În această ediție, Brigitte se lasă masată de Florin Pastramă

„Surpriza duelului este că, în această seară, el se încheie fără eliminare”, a anunțat prezentatoarea show-ului Mihaela Rădulescu, adăugând că aceasta a fost săptămâna de acomodare, așa că nimeni nu pleacă acasă după atât de puțin timp petrecut în locul care ia mințile celor prezenți acolo.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×