Liliana Savu, cântăreața de muzică populară, rănită grav într-un accident rutier, în Ungaria! Soțul ei a murit

Ana Chivu   
în Stiri mondene
20/03/2019, 11:25
Liliana Savu, cântăreața de muzică populară, rănită grav într-un accident rutier, în Ungaria! Soțul ei a murit GALERIE FOTO
Liliana Savu a fost ănită grav în accidentul din Ungaria unde soțul său și-a pierdut viața!

Liliana Savu a fost rănită grav într-un accident rutier care s-a petrecut în Ungaria. Din nefericire, soțul său, care era în autovehicul, a decedat. Cei doi mergeau veneau dintr-o vizită de la fiica lor, care locuiește în Germania.  Artista se află acum în stare gravă la spital, iar familia acesteia este în stare de șoc din cauza celor petrecute și a sorții pe care a avut-o tatăl fiicei acesteia, care s-a stins din viață din cauza impactului.

Liliana Savu, rănit grav într-un accident din Ungaria! Soțul ei a murit pe loc

Primele informații arată că famila artistei a plecat deja pentru a prelua trupul neînsuflețit al soțului Lilianei Savu. Artista se află acum sub atenta îngrijire a medicilor, fiind internată în stare gravă, într-un spital din Ungaria. Cei doi soți se îndreptau spre Germania, unde mergeau să-și viziteze fiica. Adrian Stanca, un apropiat al familiei Badea, a vorbit în direct la România TV.

Acesta a explicat că interpreta de muzică populară și soțul său se îndreptau spre casă, din Germania, după ce și-au vizitat fiica, în cadrul zilei sale de naștere. Tragicul accident rutier s-a produs pe o autostradă de pe teritoriul Ungariei. Primele informații arată că soțul cântăreței de muzică populară a murit pe loc, iar cântăreața a fost transportată la un spital din Ungaria, în stare gravă. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a putea stabili cum s-au petrecut lucrurile cu exactitate.

Liliana Savu, rănită grav într-un accident din Ungaria! Soțul ei a murit pe loc
Liliana Savu, rănită grav într-un accident din Ungaria! Soțul ei a murit pe loc

Alt accident grav Ungaria

Trei cetățeni români au murit într-un accident grav petrecut în Ungaria. Alți 5 au fost răniți grav. Totul s-a petrecut pe o șosea din Ungaria, la 140 de kilometri de granița cu România. Victimele se aflau într-un microbuz înmatriculat în România, care circula pe ruta dintre Oradea-Budapesta. Șoferul a încercat să depășească, în condiții de vizibilitate redusă din cauza ceții, asftel a intrat în coliziune frontală cu un autobuz.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×