Lidia Fecioru oferă explicații pentru trosnirea mobilei în casă. Locuința ar putea fi invadată de energii negative!

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/10/2019, 16:20
Lidia Fecioru oferă explicații pentru trosnirea mobilei în casă. Locuința ar putea fi invadată de energii negative!
Trosnirea mobilei, explicată de Lidia Fecioru. Sursa foto: captură Antena Stars

Trosnirea mobilei în casă, din senin, ar putea avea câteva explicații… ce țin de ezoterism! Ți s-a întâmplat să auzi vreodată că pocnește mobila sau că se deschid uși fără să fie nimeni în casă și fără ca aceste mișcări să fie produse de vânt pentru că sunt toate geamurile închise? Ei bine, s-ar putea ca spațiul în care trăiești să fie invadat de energii negative ori de spirite ale unor persoane decedate.

Lidia Fecioru explică trosnirea mobilei în casă

Principalele semne că o casă este plină de energii rele sunt durerile de cap frecvente cu care te poți confrunta pe tot parcursul zilei, insomniile, neliniștea pe care o resimți des ori certurile frecvente, din te-miri-ce, care apar în familie. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru are câteva explicații pentru fenomenele ciudate care se petrec într-o casă, fenomene despre care se vorbește din moși-strămoși.

„Casa are energia ei. Mulți mă întreabă de ce se întâmplă astfel de lucruri. Practic, sufletul mortului pleacă cu părere de rău. Nu se răzbună, doar își face simțită prezența. Asta se întâmplă de obicei la 40 de zile după moartea omului. Dacă trosnește mobila, e posibil să ai o sursă de căldură sau o sursă rece pe care nu le-ai depistat”, susține Lidia Fecioru.

trosnirea mobilei
Fecioru spune că pisicile pot detecta punctele negative din casă. Sursa foto: captură Antena Stars

„Energia negativă poate să apară chiar și de la o haină”

„Energia negativă se formează doar de la noi. Dacă noi nu vom iubi aproapele nostru, nu vom fi niciodată împăcați. Energia negativă se poate crea chiar și de la o haină. Bătrânele noastre umblau cu părul strâns pentru că acesta preia toată informația, toată energia negativă. Sunt puncte în casă, electromagnetice, foarte mari. De asta ni se electrizează și părul”, spune bioenergoterapeutul, conform a1.ro. Fecioru spune că trebuie să aruncăm din casă lucrurile vechi, pe care nu le folosim ori în preajma cărora ne simțim obosiți, acele obiecte care ne dau o stare proastă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×