Lidia Buble s-a enervat când a fost întrebată pe internet dacă are silicoane. Le-a demonstrat tuturor că nu este operată. FOTO

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
13/11/2019, 12:16
Lidia Buble s-a enervat când a fost întrebată pe internet dacă are silicoane. Le-a demonstrat tuturor că nu este operată. FOTO GALERIE FOTO
Lidia Buble a demonstrat că nu are silicoane

Lidia Buble este supărată foc pe fanii ei care o acuză că și-a îmbunătățit aspectul fizic cu ajutorul operațiilor estetice! Vedeta a mărturisit că s-a plictisit să tot fie întrebată dacă sânii ei mai sunt naturali, sau nu. Cântăreața este acuzată de mulți următori de-ai ei de pe rețelele de socializare că și-a pus silicoane.

Lidia Buble a demonstrat că nu are silicoane

Lidia Buble le-a închis gura însă tuturor cu niște fotografii foarte bine făcute, care îi pun în evidență sânii dați de mama natură. Vedeta le-a explicat fanilor săi că a folosit un sutien cu push up. Fiică de preot, vedeta le-a arătat celor rău intenționați cum arată cu și fără sutienul cu push up, așadar nici gând de silicoane.

Lidia Buble este o vedetă foarte cunoscută în România. Aceasta a devenit și mai populară, după ce a început o relație cu omul de televiziune Răzvan Simion, care era însă însurat și avea 3 copii. Cântăreața spune acum că nu regretă nimic, fapt care a înfuriat-o pe fosta soție a lui Răzvan Simion.

“Nu regret absolut nimic, nu mă simt vinovată”

“Nu regret absolut nimic, nu mă simt vinovată, totul se întâmplă cu un scop, din toate avem de învăţat, doar eu știu ce e acolo, oamenii etichetează necunoscând situația. Sunt unsă cu toate alifiile și reușesc să am un scut. Mă rog foarte mult, am o aură, o energie foarte bune”, a mărturisit Lidia Buble pentru Libertatea.ro, potrivit Unica.

Diana Simion a postat imediat și ea un mesaj foarte elocvent. ”Eu, dacă aș fi „vedetă” (să punem cazul, vorba unui prieten bun), și 90% dintre mesajele de la fani ar începe cu: „deabea aștept să te văd „, „vin să te vad și dacă ploaie”, „âți stă foarte bine cu hainele astea”, „ești dulcik”, „vreau să te văd makar unpic”, „âmi place de tn”, „numai băga în seama răutațile”, „spunemi și mie cum mă cheamă”… m-aș îmbăta grav, da’ grav de tot :))). Și mi-aș da block singur/a pe fb. Edit. # „numai” judecati # „deie domnul sa vede-ti si voi kum e” :))) Edit2. Orice asemanare cu vreun personaj imaginar este pur (și simplu) întâmplătoare”, a scris Diana Simion pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×