Lidia Buble a vorbit despre nunta cu Răzvan Simion: ”Îmi doresc și eu!”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
21/11/2018, 16:43
Lidia Buble a vorbit despre nunta cu Răzvan Simion: ”Îmi doresc și eu!” GALERIE FOTO
Lidia Buble a vorbit despre o posibilă nuntă cu Răzvan Simionescu

Lidia Buble, despre nunta cu Răzvan Simion. Cântăreața a declarat că și-ar dori să facă acest pas! Artista, învitată în cadrul emisiunii ”Răi da buni”, difuzată pe Antena Stars a discutat despre o posibilă nuntă între ea și prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Și, cu toate că prezența ei în cadrul show-ului televizat avea ca scop subiectul despre noua sa piesă, discuția a ajuns la iubire. Înainte ca artista să vorbească despre succesul ei muzical și, mai ales, despre reușita sa de a ajunge cu fiecare melodie la sufletele oamenilor. Vedeta a admis că totul vine din simplitatea și sinceritatea ei pe care le oferă publicului. ”Sunt simplă, așa cum sunt eu, sincer. Vreau ca oamenii să mă iubească așa cum sunt eu. Asta e cumva cheia succesului, să lași oamenii să te cunoască așa cum ești tu. Așa e și piesa, simplă, cu multă dragoste, cu mult suflet. Dacă ești bun și oferi bunătate, Dumnezeu are grijă să primești la fel”, a declarat Lidia Buble.

Cât despre dragostea dintre ea și Răzvan și încununarea acesteia, cântăreața a precizat că amândoi își doresc, însă ceea ce nu lasă ca acest lucru să se întâmple este firea sa, vedeta considerându-se copilă. ”Când va fi cazul, am să vin eu și am să spun. El își dorește, îmi doresc și eu, dar sunt prea copilă deocamdată, sunt prea mică. Deși am 25 de ani, simt că am 14 ani. Mai vreau să copilăresc puțin. Mi s-a spus că voi trăi foarte mult pentru că nu am nicio grijă”, a adăugat cântăreața.

Lidia Buble, despre nunta cu Răzvan Simion

Lidia buble despre nunta cu razvan simion
Lidia Buble și Răzvan Simion pe coperta Unica

Vă reamintim că Răzvan Simion a fost căsătorit și a divorțat, urmând să-și împartă zilele bune și cele rele alături de Lidia. Aceasta chiar a declarat că mariajul lui Răzvan a fost probabil o alegere greșită. ”Se mai întâmplă ca în viață să mai faci și alegeri greșite. Probabil asta i s-a întâmplat și luo, dar Dumnezeu a fost bine și cu mine, și cu el și ne-a deschis o nouă poartă”, a spus artista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×