Liderii USR, amenințați cu închisoarea de Lia Olguța Vasilescu: „Dragnea a fost condamnat pentru asta”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
10/11/2019, 20:32
Liderii USR, amenințați cu închisoarea de Lia Olguța Vasilescu: „Dragnea a fost condamnat pentru asta”
Olguța Vasilescu îi amenință cu închisoarea pe liderii USR. Sursa foto: economica.net

Lia Olguța Vasilescu îi amenință cu închisoarea pe liderii Uniunii Salvați România, acuzați că încalcă grav legea electorală, îndemnându-i pe cetățenii români din țară și de peste hotare să pună ștampila pe Dan Barna, candidatul formațiunii politice. În mesajul său postat pe rețelele de socializare, fostul ministru al Muncii, actualemente coordonatorul campaniei prezidențibilului PSD, Viorica Dăncilă, amintește că Liviu Dragnea a fost condamnat în trecut pentru astfel de practici.

Lia Olguța Vasilescu pune tunurile pe USR în ziua alegerilor prezidențiale

Observ disperarea USR-istilor care, de vreo cateva ore, calca legea electorala in picioare, chemand oamenii la vot pentru un candidat anume, stiind ca pierd turul doi. Liviu Dragnea a primit condamnare exact pentru aceasta fapta, desi a chemat oamenii la vot in perioada campaniei, nu in ziua cand legea interzice, adica in ziua votului. Tocmai au devenit penali toti liderii lor!”, a scris social-democrata pe contul personal de Facebook.

Ne mai desparte foarte puțin timp de momentul închiderii tuturor secțiilor de vot din țară și, potrivit ultimelor estimări, lupta pentru locul care asigură participarea în turul alături de Klaus Iohannis este extrem de strânsă, cele mai mari șanse având Viorica Dăncilă și Dan Barna. La ora 21.00, CURS-Avangarde  va prezenta datele sondajului tip exit-poll, așteptate cu nerăndare de candidații aflați în cursa pentru Palatul Cotroceni.

Mesajul lui Dan Barna, la ieșirea de la urne

Am votat pentru schimbare, pentru o Românie care începe să facă schimbările de acum. Am votat la finalul unui proces în care, zic eu, românii au înţeles care e miza acestor alegeri. E un vot pentru viitor. Am venit cu părinţii, fraţii şi doi colegi, a fost un efort de echipă, sunt foarte optimist de rezultat”, a declarat Dan Barna la ieșirea de la urnele de vot.

Totodată, liderul USR i-a îndemnat pe cetățenii români din țară și de peste hotare să voteze candidatul pe care îl consideră potrivit pentru cea mai înaltă funcție în stat. „Luaţi-vă familia, prietenii, pe cei dragi, exprimaţi-vă credinţa pentru viitorul României! Să avem România pe care ne-o dorim, cu toţii, împreună„, a mai spus acesta.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×