Lia Olguța Vasilescu dă de pământ cu Victor Ponta: „#marșlacotețpotaie”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
17/01/2020, 12:11
Lia Olguța Vasilescu dă de pământ cu Victor Ponta: „#marșlacotețpotaie”
Lia Olguța Vasilescu îl trimite la „coteț” pe Victor Ponta *foto: hepta.ro

Scandalul dintre Victor Ponta și fostul său partid, PSD, continuă chiar și după ce ambele partide au ratat alegerile prezidențiale. Astfel, chiar dacă atât social-democrații cât și Pro România nu sunt alături de PNL ci își proclamă simpatia față de valorile de stânga, cele două partide sunt departe de o alianță.

Lia Olguța Vasilescu, un nou atac pentru Victor Ponta

Victor Ponta a făcut recent o nouă declarație de dragoste față de fostul său partid, după ce fostul premier Sorin Grindeanu a fost invitat la loc în PSD. Ponta consideră că prin faptul că acești oameni s-au întors în rândurile partidului, poate avea loc o alianță între social-democrați și Pro România:

„Ma bucur daca Sorin Grindeanu se intoarce in PSD si, impreuna cu Marcel Ciolacu, incearca sa desprinda clar si definitiv PSD de gravele erori si derapaje ale “Epocii Dragnea”! Alaturi de Grindeanu, Ciolacu si alti oameni rationali putem sa incercam un Proiect serios de reformare si unificare a Stangii”, a scris Victor Ponta pe facebook.

Fostul premier a primit însă un răspuns extrem de dur de la fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu: „Ponta spune ca nu se aliaza cu noi la Craiova. Pai cine l-a invitat la vreo alianta? Ca sa tropaie pe langa elefant, purecele trebuie sa fie chemat… Cum as putea sa ma aliez cu unul din gasca paraditorilor care faceau dosare nevinovatilor, pentru ca nu le convenea ca au crescut prea mult in sondaje si puneau prea multe intrebari securistilor care conduceau partidul?”

În finalul postării, Olguța Vasilescu a pus și hashtag-ul „Marș la coteț potaie”.

Victor Ponta are probleme mari în interiorul Pro România

Chiar dacă părea că se află pe val și are șanse importante să devină un partid de tip „balama”, Victor Ponta s-a trezit cu probleme mari în interiorul Pro România.

Mai mulți dintre membrii marcanți ai organizației politice nu au fost de acord cu direcția pe care Pro România a luat-o în ultima perioadă. Astfel, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu, foști miniștri chiar în guvernul Ponta, au luat decizia de a se înscrie în PNL. De asemenea, fostul premier Mihai Tudose, acum europarlamentar ales pe listele Pro România, s-a întors în PSD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×