Lia Olguța Vasilescu o ia la bani mărunți pe Violeta Alexandru, șefa de la Muncă: „Erau vreo doi prin copaci și trăgeau de fire”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
07/12/2019, 18:12
Lia Olguța Vasilescu o ia la bani mărunți pe Violeta Alexandru, șefa de la Muncă: „Erau vreo doi prin copaci și trăgeau de fire”
Lia Olguța Vasilescu râde de Violeta Alexandru. Sursa foto: Facebook Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu a luat-o din nou la bani mărunți pe șefa de la Muncă, Violeta Alexandru, după ce liberalala fusese contrazisă recent în legătură cu o problemă chiar de către subordonații ei.

Lia Olguța Vasilescu râde de Violeta Alexandru

Cel mai nou conflict purtat pe rețelele online între femeile din politică a apărut după ce Violeta Alexandru s-a plâns că portalul Reges nu a funcționat luni, acuzând din nou moștenirea fostei guvernări.

Ministrul liberal al Muncii a fost contrazis imediat de angajați din instituție, chiar de la Inspecția Muncii. Ceea ce nu știa Alexandru este că portalul Reges este gestionat de SRI și STS și nu are nicio legătură fostul guvern cu această chestiune tehnică.

Alexandru, contrazisă de Inspecția Muncii

„Femeia are coșmaruri! Orice se întâmplă în viața ei (și am vaga impresie că nimic bun), crede că vine de la PSD… Așa și cu aplicația Inspecției Muncii despre care băgă mâna în foc că au atacat-o PSD-iștii și de asta nu a mai funcționat azi. Daaaa! Erau vreo doi prin copaci și trăgeau de fire…”, a postat Vasilescu după episodul cu pricina.

„Din păcate pentru ea, o contrazic chiar subordonații… Ce rău e să te facă de râs unii pe care ar trebui să îi direcționezi prin sfaturi inteligente și profesioniste!”, a mai scris fostul ministru al Muncii.

„Vă facem cunoscut că astăzi, 2 decembrie 2019, începând cu ora 10, funcționarea portalului REGES a fost întreruptă din motive tehnice, independente de atribuțiile ce revin Inspecției Muncii în asigurarea funcționării optime a acestei aplicații”, a precizat Inspecția Muncii după acuzațiile lansate de Alexandru.

„Nefiind o problemă tehnică generată de aplicație, ci o disfuncționalitate de comunicații de date, care a survenit neașteptat, nu a fost posibilă publicarea unui anunț prin care să avertizăm utilizatorii în legătură cu această situație”, a mai precizat instituția lămurind situația politică creată de Alexandru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×