Lia Olguța Vasilescu, ironie după ce ministrul Dezvoltării nu a reuşit să pronunţe PNDL 2! „Trimitem un logoped să ajute la citit?”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/01/2020, 10:20
Lia Olguța Vasilescu, ironie după ce ministrul Dezvoltării nu a reuşit să pronunţe PNDL 2! „Trimitem un logoped să ajute la citit?” GALERIE FOTO
Lia Olguta Vasilescu a râs de Ion Ștefan, ministrul Dezvoltării. Sursa foto - ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu nu a scăpat ocazia și a lansat în mediul online o ironie după ce ministrul Dezvoltării nu a reuşit să pronunţe PNDL 2! Astfel, bâlbele lui Ion Ștefan legate de acronimul Programului Naţional de Dezvoltare Locală 2 au stârnit-o pe social democrată.

Lia Olguța Vasilescu, ironie după ce ministrul Dezvoltării nu a reuşit să pronunţe PNDL 2!

Vasilescu i-a solicitat ministrului să semneze pentru două proiecte din Craiova, oferindu-se să trimită şi un logoped pentru a-l ajuta să le citească. „Specialistul” PNL al zilei, care nici nu poate pronunta un program gandit, pus in practica si finantat de PSD(…)

(…) si care a insemnat 16000 de proiecte de infrastructura locala in ultimii ani: scoli, gradinite, drumuri, alimentari de apa, canalizare etc.

„Trimitem un logoped să ajute la citit?”

A gasit si el 6 proiecte in neregula din 16000 si pentru asta trebuie inchis programul.

Atat ii duce mintea… Domnule ministru, vedeti ca aveti o hartie de semnat pentru Colegiul Carol si Opera Romana din Craiova.

De prin noiembrie e pe masa la semnat. Trimitem un logoped sa ajute la citit?”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe o rețea de socializare.

Reacția fostului primar al Craiovei vine după ce ministrul dezvoltării a declarat că au fost verificate de inspectorii ISC în întreaga ţară 1.497 de solicitări de plată pe PNDL 1 şi PNDL 2.

Acesta a avut probleme atunci când a ajuns la acronimul PNDL. „Pe PNDL 1 au fost verificate 215 solicitări, 6 lucrări au fost neconforme, cu valoare de 2.162.717 de lei, iar 6 cereri au fost retrase de către deponenţi, în valoare de 2,4 milioane de lei.

Pentru PNDL 2 am avut în vedere un control a 1.282 de solicitări, au fost 43 găsite neconforme, cu o valoare de 27 de milioane de lei, iar 18 au fost retrase în mod voluntar, cu o valoare de 10 milioane de lei „, a declarat Ion Ştefan.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×