Lia Olguţa Vasilescu, atac virulent la Guvernul PNL: „Când prostia nu doare, ci loveşte! Crunt!”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
11/12/2019, 16:27
Lia Olguţa Vasilescu, atac virulent la Guvernul PNL: „Când prostia nu doare, ci loveşte! Crunt!”
Lia Olguţa Vasilescu, după ce Viorica Dăncilă a pierdut alegerile prezidenţiale. Sursa foto: hepta

Lia Olguţa Vasilescu a avut un mesaj extrem de dur pentru Guvernul condus de Ludovic Orban.

Lia Olguţa Vasilescu, reacţie acidă

Fostul ministru al Muncii a criticat măsurile luate de miniştrii actuali şi a reacţionat imediat după ce a aflat că din 2020 se vor scumpi din nou carburanţii, contrat aşteptărilor:

„Când prostia nu doare, ci loveşte! Crunt! Au făcut figuraţie prin parlament că ieftinesc carburantul, au ţinut-o gaia o săptămână că vine bunăstarea peste români, ca acum să ne anunţe că se scumpesc benzina şi motorina.

Între timp, pe greşeala asta de Bulă, au pierdut şi 3 miliarde lei la bugetul de stat! Am pariat cu ei, în Parlament, ca de la 1 ianuarie nu va fi un preţ mai mic la pompă. Ţineti minte, da?”, scrie Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Iniţial, Ludovic Orban anunţase că va fi eliminată supraacciza şi că motorina şi benzina se vor ieftini, însă răspunsul venit de la Uniunea Europeană le-a dat toate planurile peste cap.

Mesajul UE a fost acela că acciza la carburnaţi este prea mică şi această măsură nu poate fi implementată.

Olguţa Vasilescu, un critic vehement al Guvernului Orban

Fostul ministru a mai comentat recent cu privire la modificările ce vor fi aduse legii pensiilor: „Și mie mi s-a solicitat de la Comisia Europeană cresterea vârstei de pensionare la 68 de ani.

Am spus că e imposibil, deoarece România are o speranță de viață cu 8 ani sub media Uniunii Europene. Noi suntem la 74, Franta la 82, de exemplu.

Așa că am menținut vârsta de pensionare din vechea lege și în cea nouă, corectând și inechitățile care se vor rezolva doar DUPĂ RECALCULAREA tuturor pensiilor, recalculare pe care actuala guvernare nu se grăbește să o înceapă”, scria Olguţa Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×