Lia Olguța Vasilescu, acuze dure la adresa presei, liberalilor și a liderilor de sindicat! „Daca fac tot dansul pinguinului, zic sa nu se deranjeze!”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
25/10/2019, 16:29
Lia Olguța Vasilescu, acuze dure la adresa presei, liberalilor și a liderilor de sindicat! „Daca fac tot dansul pinguinului, zic sa nu se deranjeze!” GALERIE FOTO
Lia Olguța Vasilescu nu a fost acceptată ca ministru al Transporturilor de Klaus Iohannis. Sursa foto - facebook

Fostul ministru al muncii Lia Olguța Vasilescu nu a ezitat și a lansat mai multe acuze dure la adresa presei, liberalilor și a liderilor de sindicat! Vasilescu a reacționat imediat pe o rețea de socializare după ce, spune ea, un jurnalist a spus că viitorul ministru trebuie să repare harababura pe care ea a lăsat-o în minister. Nici liderii de sindicat n-au fost iertați de cea care a fost considerată o apropiată a fostului lider social democrat, Liviu Dragnea.

Lia Olguța Vasilescu, acuze dure la adresa presei, liberalilor și a liderilor de sindicat!

„Am trait s-o aud si pe-asta! Un jurnalist spune ca doamna Violeta are o sarcina grea „sa repare harababura lasata in Ministerul Muncii de Olguta Vasilescu”. Sunt fan! Abia astept sa vad cum abroga Legile salarizarii si pensiilor si mai prind 5 la suta la urmatoarele alegeri, dupa ce se intorc la situatia de dinainte de „harababura”, adica la salarii si pensii cu 50 la suta mai mici!

PS. Liderii de sindicat ma suna sa imi spuna ca ei se pregatesc de proteste. Daca fac tot dansul pinguinului, zic sa nu se deranjeze!”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe pagina personală de Facebook. Nu este pentru prima oară când fostul primar al Craiovei iese la atac. Astfel, într-un alt mesaj postat pe rețelele de socializare, cu doar câteva ore înainte, Vasilescu a sărit la gâtul liberalilor despre care a spus că încearcă să anuleze Legile pensiilor și salariilor.

Lia Olguța Vasilescu, atac după atac

În plus, fostul ministru al Muncii susține că adaptarea contractelor de muncă la noile realități economice, măsură prevăzută în programul de guvernare, nu ar face altceva decât să „dea din nou drumul la șmecheriile făcute de unii patroni”. „Am citit programul de guvernare al PNL pe muncă! E îngrozitor! Vor anula și legea pensiilor și legea salarizării. Regândesc adaptarea contractelor de muncă la „noile realități economice”.

Dau din nou drumul la șmecheriile făcute de unii patroni înainte de corectarea legislației prin care am scos aproape 100000 de locuri de muncă din zona gri sau de firme care se indestulau, fără licitații, din sumele datorate persoanelor cu handicap, iar legea privind dialogul social va apăra angajatorul în dauna angajatului. Vine prăpîdul!”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe contul personal de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×