Leo Iorga n-a putut fi operat în Germania! Motivul pentru care medicii au decis asta

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
23/02/2019, 09:43
Leo Iorga n-a putut fi operat în Germania! Motivul pentru care medicii au decis asta GALERIE FOTO
Leo Iorga n-a putut fi operat în Germania din cauza unei viroze

Leo Iorga n-a putut fi operat în Germania din cauza unei răceli. Acum, la o săptămână de când artistul se află în Hamburg, se află în pregătiri pentru o nouă serie de intervenții chirurgicale, iar medicii speră să îi înlăture tumorile.

Acesta a reușit să scape de viroza respiratorie care i-a amânat operația la sistemul respirator prin credința și pozitivismul său, dar și cu sprijinul și bucuria altora de a-l ajuta, căci Leo Iorga a binedispus toți oamenii din clinică de când se află acolo și i-a făcut pe toți să-l îndrăgească.

Leo Iorga n-a putut fi operat în Germania din cauza unei viroze

Melodiile sale l-au transformat într-o vedetă în clinica din Hamburg, doctorii radiologi devenind chiar fanii săi. Cântărețul, care este însățit de soția și îngerul său păzitor, Paula, este admirat pentru veselia sa, dar și pentru povestea sa muzicală care a început la Pacifica, apoi la Cargo și Compact. Paula Iorga este cea mai emoționată cu privire la viitoarea sau viitoarele intervenții cu laser, afirmând că „emoțiile sunt cât casa”.

Leo Iorga n-a putut fi operat, în Germania! Motivul pentru care medicii au decis asta
Cântărețul, care este însoțit de soția și îngerul său păzitor, Paula

Cu toate acestea, Leo este relaxat și încrezător că toate vor sta bine. „Fac determinări volumetrice, pregătitoare înaintea operației, terapii. Mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns aici chiar și în ceasul al 12-lea, cu ajutorul vostru esențial și le mulțumesc pentru sprijin și celor care o vor face zilele acestea, fiindcă efortul financiar este unul mare”, a declarat atistul.

Leo Iorga n-a putut fi operat, în Germania! Motivul pentru care medicii au decis asta
Artistul care cântă de aproape zece ani cu un plămân este sprijinit în Hamburg și de de Tavi Iepan, fostul coleg din Cargo

Artistul care cântă de aproape zece ani cu un plămân este sprijinit moral în Hamburg, acolo unde este cazat la un hotel aproape de clinicaîn care a devenit vedetă, de Tavi Iepan, fostul coleg din Cargo. Pentru un mic ajutor, donațiile sunt deschise în continuare, iar cei care vor să fie lângă Leo Iorga în lupta lui cu boala, pot dona aici: Iorga Leonard BCR RO98RNCB0318000672890001 – LEI RO06RNCB0064000672890001 – EURO Cod Swift RNCBROBU – pentru donații din străinătate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×