Leo de la Strehaia, reţinut. Ce acuzaţii i se aduc interlopului – Update

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
18/07/2019, 17:32
Leo de la Strehaia, reţinut. Ce acuzaţii i se aduc interlopului  – Update
Leo de la Strehaia, noi probleme cu legea. Sursa foto: wowbiz.ro

Leo de la Strehaia are din nou probleme cu legea. Interlopul cunoscut pentru nenumăratele sale apariții în cadrul emisiunilor de tip tabloid a fost săltat de mascați în după-amiaza zilei de joi, 18 iulie. Potrivit informațiilor comunicate de anchetatori până la această oră, Leo ar urma să fie pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Update, ora 21.58: Leo de la Strehaia a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de înşelăciune. El va fi adus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Leo de la Strehaia, acuzat de înșelăciune

Mai concret, este vorba despre un număr de 150 de aparate de aer condiționat pe care Leo de la Strehaia și fiul său le-ar fi cumpărat de la o societate comercială, luându-și angajamentul că în cel mai scurt timp vor achita suma necesară. Surpriză, însă. Cei doi nu doar că au „uitat” să plătească firmei  banii care i se cuveneau, ba chiar au vândut respectivele aparate pe sume derizorii.

Descinderea oamenilor legii în locuința interlopului vine la doar două zile după o altă operațiune, în urma căreia băiatul controversatului om de afaceri a fost la rândul său reținut, în același dosar penal care vizează infracțiuni extrem de grave.

Fiul lui Leo de la Strehaia a fost și el săltat de mascați. Sursa foto: libertatea.ro
Fiul lui Leo de la Strehaia a fost și el săltat de mascați. Sursa foto: libertatea.ro

Fiul său fura aparate de aer condiționat

În cursul zilei de marți, 16 iulie, fiul cunoscutului interlop Leo de la Strehaia a ajuns pe mâna anchetatorilor, fiind acuzat că ar fi înșelat o firmă, convingând-o să-i livreze peste o sută de aparate de aer condiționat.

Potrivit procurorilor care instrumentează acest dosar, tânărul de 25 de ani, ajutat de un bărbat de 40 de ani, ar fi pretins că sunt reprezentanți ai unei societăți comerciale, reușind astfel să încheie contracte în valoare de peste trei sute de mii de lei. Păgubiții susțin că la scurt timp după ce aparatele au fost livrate, acestea au apărut pe piața neagră. În urma descinderii oamenilor legii, suspecții au fost prinși în flagrant, chiar în momentul în care ridicau o parte din marfă.

Cu ocazia realizării flagrantului au fost depistate aceste persoane având asupra lor 17 asemenea aparate de aer condiţionat, urmând să mai ridice alte câteva zeci chiar în momentul realizării flagrantului” , a declarat Ionuț Bogdan Dana, șeful Poliției Sectorului 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×