Lavinia Pârva, transformată de operațiile estetice: „Ești cu totul altă persoană!” – Galerie foto

Dan Suta   
în Femei frumoase
09/12/2019, 08:44
Lavinia Pârva, transformată de operațiile estetice: „Ești cu totul altă persoană!” – Galerie foto GALERIE FOTO
Lavinia Pârva, complet schimbată. Sursa foto: Instagram

Lavinia Pârva s-a schimbat destul de mult în ultima vreme, iar asta au observat fanii ei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Mulți au remarcat că pare o cu totul altă persoană, iar singura explicație este că a apelat la chirurgul estetician.

Lavinia Pârva, operații estetice după naștere

În ultimele 6 luni, Lavinia a început practic viața de la zero. A adus pe lume un băiețel, conceput cu partenerul ei, celebrul cântăreț Ștefan Bănică, iar apoi s-a ocupat și de câteva transformări fizice suferite căci sarcina a schimbat-o.

Dacă analizăm ultimele fotografii postate de Lavinia pe Instagram, putem observa niște mici corecturi la nivelul sprâncenelor și al buzelor, semn că i-au priit operațiile estetice.

Lavinia, o mamă fericită

„Ți-ai schimbat fizionomia, ești cu totul altă persoană, dacă nu scria numele nu știam că ești tu”, este unul din comentariile pe care le-a primit cântăreața.

„Ce frumoase ți-au ieșit buzele!”, a scris altcineva la pozele pe care le-a postat bruneta pe rețeaua de socializare.

Lavinia a vorbit despre noua ei viață, imediat după ce a devenit mămică, într-un interviu pentru ziarul Click, în luna iulie a acestui an.

„Mă descurc foarte bine cu cel mic. Îl ador, este un bebe bun şi cu o personalitate puternică. Este un copil special. Ascultă mereu piesele mele şi ale tatălui său”, a declarat Lavinia în vară.

„În perioada asta este puţin dificil să mă ocup de mine la fel cum o făceam înainte. Am început spectacolele şi alte activităţi legate de carieră, însă pe primul loc este cel mic. Când mama mea este lângă mine, pot să-mi fac şi meseria”, a mai spus vedeta.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×