Laurenţiu Reghecampf şi-a luat o maşină de 60.000 de euro! A venit cu ea la ziua soţiei, Anamaria Prodan. FOTO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/12/2018, 19:16
Laurenţiu Reghecampf şi-a luat o maşină de 60.000 de euro! A venit cu ea la ziua soţiei, Anamaria Prodan. FOTO GALERIE FOTO
Laurențiu Reghecampf și-a luat un Jeep Wrangler Rubicon, care constă 60.000 de euro

Laurențiu Reghecampf și-a luat un Jeep Wrangler Rubicon, care constă 60.000 de euro. Antrenorul a venit cu mașina la ziua soției sale, Anamaria Prodan. Cu toate acestea, nu doar bijuteria sa nouă, de toată frumusețea a ieșit în evidență, în momentul în care și-a făcut apariția la ziua soției, ci și outfit-ul foarte elegant.

Acesta a fost îmbrăcat într-un sacou roșu aprins, ce a atras toate privirile. La petrecere invitați de seamă au fost, printre alții, și Lucian Sânmărteanu, Silviu Prigoană, Pompiliu Stoica și Iulia Albu. De altfel, petrecerea a arătat că cei doi se înțeleg la fel ca la început, chiar dacă în ultima perioadă se zvonea că vor divorța.

Laurențiu Reghecapmf și-a luat o mașină de 60.000 de euro

Ba mai mult, o sursă din anturajul impresarei a spus pentru wowbiz.ro că zvonurile sunt cumulul antipatiei și răutăților oamenilor. ”Lumea este forte rea! Prodanca este, fără discuție, la ora actuală, cel mai de succes manager din lumea sportului cu balonul rotund mioritic și firește, a atras și foarte multă antipatie! 

Laurenţiu Reghecampf şi-a luat o maşină de 60.000 de euro! A venit cu ea la ziua soţiei, Anamaria Prodan. FOTO
Cu toate acestea, nu doar bijuteria sa nouă, de toată frumusețea a ieșit în evidență, ci și vestimentația sa

De aici, și răutățile spuse la adresa ei și a familiei! Mai mult, acum doi ani s-a scris că ar fi trăit trei povești de dragoste cu alți bărbați antrenori sau jucători pe care îi reprezenta.

Laurenţiu Reghecampf şi-a luat o maşină de 60.000 de euro! A venit cu ea la ziua soţiei, Anamaria Prodan. FOTO
Jeep Wrangler Rubicon, noua achiziție a lui Reghecampf

A avut o singură intervenție, unde a luat peste picior toți acești bărbați din fotbalul românesc, pe toți cei care nu au putut să o atace din punct de vedere profesional, dându-le peste nas cu contractele ei importante, vezi suma record cu care l-a vândut în fotbalul autohton pe Nicușor Stanciu”, a susținut o sursă apropiată Anamariei Prodan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×