Laurențiu Reghecampf, petrecere de zile mari în Dubai. Antrenorul și-a aniversat ziua de naștere alături de Anamaria Prodan și prieteni

Alex Năstase   
în Stiri mondene
19/09/2019, 17:44
Laurențiu Reghecampf, petrecere de zile mari în Dubai. Antrenorul și-a aniversat ziua de naștere alături de Anamaria Prodan și prieteni GALERIE FOTO
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au sărbătorit cu fast la Duabi. Sursa foto - facebook

Laurențiu Reghecampf a organizat o petrecere de zile mari în Dubai. Antrenorul român a împlinit 44 de ani, motiv pentru care și-a chemat alături de el toți prietenii buni. Reghe, în prezent la Al Wasl, și-a aniversat ziua de naștere la un restaurant luxos din Dubai având-o alături pe Anamaria Prodan, în ciuda faptului că presa mondenă a scris recent că cei doi ar fi divorțat. Lista invitaților a fost una selectă.

Laurențiu Reghecampf, petrecere de zile mari în Dubai

Astfel, printrei cei care au ajuns în Dubai s-a aflat și patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae. La eveniment a participat și Adrian Mutu, antrenor la echipa de tineret a clubului Al Wahda Dubai, însoțit de soția lui, Sandra. Nu a fost prima petrecere pentru Anamaria Prodan în ultima perioadă. Soția lui Reghecampf a sărbătorit-o la jumătatea lunii august, într-un club de fițe , pe fiica ei, Sarah, care a împlinit 19 ani.

FANATIK a scris în exclusivitate atunci că la petrecere au participat și trei nume importante din fotbalul portughez, care actualmente sunt agenții celor mai importanți jucători care au venit în Casa Pariurilor Liga 1 la echipe precum: CFR Cluj, Universitatea Craiova sau Gaz Metan. Fernando Meira, Pedro Mendes și Nuno Assis sunt trei foști fotbaliști care au bifat selecții în naționala mare a Portugaliei.

Laurențiu Reghecampf, petrecere de zile mari în Dubai. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și prietenii
Toți prietenii lui Laurențiu Reghecampf au venit în Dubai. Sursa foto – facebook

Antrenorul și-a aniversat ziua de naștere alături de Anamaria Prodan și prieteni

Cei trei au venit în țară la invitația Anamariei Prodan. Foștii internaționali lusitani sunt în acest moment agenți influenți, iar prin filiera lor au venit în România majoritatea jucătorilor portughezi din Casa Pariurilor Liga 1 și Liga 2. După petrecerea cu cu fast de la Nuba, Anamaria Prodan i-a dus pe managerii portughezi la relaxare pe lacul Snagov. Acum, Anamaria i-a adus soțului său prietenii mai aproape de el.

De remarcat că Laurențiu Reghecampf s-a căsătorit cu Anamaria Prodan pe 14 iunie 2008, în Las Vegas. Cei doi au un băiat, Laurențiu Junior, în vârstă de 11 ani. Puștiul trăiește în Dubai alături de tatăl lui.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×