Laurenţiu Reghecampf ia 100.000 euro pentru a fi model. A semnat un contract de imagine cu o firmă renumită. Video

Laurențiu Reghecampf a devenit noul ambasador al brandului de ținute vestimentare și accesorii Consiglieri. Soțul impresarei Anamaria Prodan ia 100.000 de euro din contractul de imagine al prestigioasei firme. Firma Consiglieri a postat un videoclip cu bărbatul și o descriere a campaniei și a motivului pentru care a fost ales el și nu alt personaj de succes din lumea sportului românesc.

Laurențiu Reghecampf, model pentru o companie de modă

Contractul este unul destul de ofertant din punct de vedere financiar, ba mai mult, reprezentanții brandului s-au dus până la Dubai pentru a realiza clipul cu noul ambasador Consiglieri. În imaginile apărute pe pagina de Facebook a firmei, Reghe apare în aeroport și în biroul său de lucru, iar apoi o ia la drum prin Dubai. Creatorii i-au luat măsurile pentru o garderobă custom-made completă.

„Laurențiu Reghecampf este noul ambasador al stilului Consiglieri, reprezentând modelul de bărbat definit prin succes și eleganță. Săptămâna trecută am fost invitați la reședința sa din Dubai, unde i-am luat măsurile pentru o garderobă Custom-Made completă”, este mesajul brandului postat pe Facebook.

Reghecampf, unul dintre cei mai apreciați antrenori români

Pe lângă videoclipul în care Reghecampf apare în rol de manechin, firma a postat și câteva fotografii cu acesta de la shooting-ul care a avut loc în Dubai. Laurențiu Reghecampf este unul dintre cei mai apreciați antrenori români de fotbal.  Reghe a fost în trecut fotbalist, evoluând la Steaua București și la Naționala de Fotbal a României. A debutat ca fotbalist la Chindia Târgoviște, orașul său natal. În prezent, este selecționerul echipei arabe Al Wasl.  Între 2017 și 2018, Reghecampf a fost antrenor al unei alte echipe arabe, Al Wahda. Înainte să ajungă la arabi, Reghe a antrenat echipa FCSB timp de doi ani, între 2015 și 2017.