Laura Codruța Kovesi, către Sebastian Ghiță: „Dacă nu o dai afară, te arestez!”

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
15/02/2019, 21:36
Laura Codruța Kovesi, către Sebastian Ghiță: „Dacă nu o dai afară, te arestez!” GALERIE FOTO
Laura Codruța Kovesi, către Sebastian Ghiță Dacă nu o dai afară, te arestez!

Sebastian Ghiță a spus că Laura Codruța Kovesi l-a amenințat în trecut. „Dacă nu o dai afară, te arestez!”, ar fi spus fosta șefă a DNA, conform dezvăluirilor lui Sebastian Ghiță. Fostul deputat nu a vrut să spună despre cine era vorba, dar a anunțat că amenințările ar fi reale. Sebastian Ghiță i-a făcut plângere penală fostei șefe a DNA, motiv pentru care aceasta a și fost prezentă la audieri.

Sebastian Ghiță a povestit la România TV că fosta șefă a DNA l-ar fi amenințat de-a lungul timpului. „Îmi făcea favoruri juridice. Nu îi doresc nimănui să treacă prin ce am trecu eu, în acești ani, cu Kovesi. Am făcut ce mi-a cerut pentru că îmi era frică.”, a declarat Sebastian Ghiță la respectivul post de televiziune.

Sebastian Ghiță susține că a fost amenințat de Laura Codruța Kovesi: „Dacă mai vorbești pe telefoane cu Udrea, te arestez.”

Aflat acum în Serbia, Sebastian Ghiță susține că de-a lungul timpului ar fi fost amenințat de fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi. ”Odată și odată fotografiile vor deveni publice. Sunt martori care au auzit-o pe Kovesi când mă amenința că dacă nu dau pe cineva afară, mă arestează. O altă situație se referă la convorbirile mele cu Elena Udrea. O asculta pe Elena Udrea și știa ce vorbește Udrea. Îmi spunea că ‘dacă mai vorbești pe telefoane cu Udrea, te arestez’. Erau 8 persoane la acea masă, pe celebra canapea.”, a povestit Sebastian Ghiță la postul România TV.

Sebastian Ghiță despre Laura Codruța Kovesi: Îmi spunea că „dacă mai vorbești pe telefoane cu Udrea, te arestez!”.

Fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, a fost deja audiată Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie. „Mi s-a adus la cunostință învinuirea. Am depus două cereri. Una de recuzare a procurotului de caz și alta de recuzare a procurorului de secție. Voi merge în Parlamentul European pentru audieri. Acuzațiile de luare de mită nu sunt adevărate. Sebastian Ghiță a spus că aș fi luat eu mită pentru a plăti extrădarea lui Nicolae Popa. Nu este nimic adevărat.”, a declarat Kovesi la ieșirea de la audieri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×