Laura Codruța Kovesi, candidat la prezidențiale! Scenariul lui Robert Turcescu

Variantă surpriză în cursa pentru prezidențiale. Robert Turcescu vine cu un scenariu total neașteptat. Jurnalistul susține că  evenimentele din utimele zile ar putea-o determina pe Laura Codruța Kovesi să dea curs ideii de a candida la președinție. Tocmai de aceea, este foarte important pentru Klaus Iohannis să o susțină pe Kovesi pentru a ocupa funcția de procuror-șef al Parchetului European, crede reputatul jurnalist.

Calm, la rece, pentru cine mai are ragazul sa citeasca si sa inteleaga.
Kovesi are (si) potential de candidat de succes la Presedintie. A dovedit-o in ultimele 24 de ore. E peste Ciolos si ar putea sa-i puna mari probleme lui Iohannis in primul tur daca va concura la scrutinul prezidential sustinuta de USR-PLUS. Va reamintesc ca USR a anuntat inca de acum mult timp ca va avea propriul candidat la presedintie, iar Ciolos, o spun masuratorile sociologice, nu eu, n-avea sanse intr-o competitie pe „dreapta” cu Iohannis. Dar Kovesi are. Acum, Iohannis e obligat de noua realitate sa se bata ca LCK sa fie Procuror European ca sa n-o aiba contracandidat la Presedintie. Si, probabil, o va face, desi nu prea avea chef” , 
anunță Robert Turcescu.

Robert Turcescu avertizează: Kovesi ar putea candida la prezidențiale

„E foarte posibil/probabil ca LCK sa cistige postul de Procuror European, spre cosmarul pesedistilor si usurarea lui Iohannis. Dar asta nu inseamna decit o mare victorie pentru ea si cariera ei. Pentru politica romaneasca a urmatorilor ani va fi complicat, pentru ca Iohannis a aratat, din pacate, ca nu are suficienta forta sa se bata cu pesedistii. Asa ca pe viitor e foarte posibil sa (re)traim, acelasi cosmar: guvernare pesedista, cu sau fara Dragnea, si un sef de stat actionind greoi spre deloc. Plus o Opozitie strivita in Parlament de o majoritate PSD- ALDE.
Sa dea Dumnezeu sa ma insel, dar…” 
, a mai scris reputatul jurnalist pe o rețea de socializare.