Laura Codruța Kovesi a primit o scrisoare de amenințare! A dezvăluit tot în discuția cu Andreea Esca

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
03/03/2019, 08:53
Laura Codruța Kovesi a primit o scrisoare de amenințare! A dezvăluit tot în discuția cu Andreea Esca GALERIE FOTO
Laura Codruta Kovesi a primit o scrisoare de amenintare

Laura Codruța Kovesi a primit o scrisoare de amenintare, chiar înainte de audierile din Parlamentul European! Fosta sefa a DNA a vorbit despre scrisoarea de amenințare într-un interviu de la Pro FM, acordat Andreei Esca.

Laura Codruța Kovesi a primit la hotel din Bruxelles unde era cazată o scrisoare de amenințare

Candidata pentru șefia Parchetului European a vorbit despre mâncarea preferată, despre copilărie, despre bunici, biserică, Dumnezeu, rețete, părinți, educație, dar și despre o scrisoare de amenințare primită chiar în timp ce se afla în camera sa de hotel de la Bruxelles.

“Este cunoscut cazul Black Cube. Chiar a fost ceva ciudat înainte de audierea de la Bruxelles la hotel unde am stat. Am primit o scrisoare. Cred că este cunoscut că primesc pază de la SPP. Nu aș avea motive să mă tem. Am fost încurajată de procurori și judecători și mai ales de către cunoscuți. E foarte grav ce se întâmplă acum în justiție. Pentru că sunt date legi care încalcă recomandările Greco și riscurile sunt mari, iar magistraţii trag un semnal de alarmă. Ieri am purtat banderolă albă, ceea ce voi face în continuare”, a spus Kovesi.

Laura Codruta Kovesi scrisoare de amenintare
Laura Codruta Kovesi a primit o scrisoare de amenintare la Bruxelles

Laura Codruța Koveși a vorbit despre coincidențe

Laura Codruța Kovesi spune că scrisoarea de amenințare nu a fost singurul lucru ciudat, ci și citarea în dosarul penal. “Toată această chestiune cu dosarul penal care văd că e plin de coincidenţe… Am înţeles că s-a început urmărirea penală exact înainte de a merge la audiere, după ce era un dosar vechi de un an de zile, dar o altă coincidenţă este că sunt chemată pe 7 martie, când se votează din nou şi se decide în Partamentul European. M-am întrebat de ce nu am fost chemată în 6 sau în 8. Deja sunt prea multe coincidenţe aici”.

Secţia de investigare a magistraţilor o cercetează pe Kovesi pentru abuz în serviciu şi luare de mită. Dosarul a pornit de la o sesizare depusă de fostul deputat Sebastian Ghiţă, care a fugit în Serbia după ce a fost trimis în judecată în mai multe dosare de corupţie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×