Laura Codruța Kovesi a fost audiată! Fosta șefă DNA, întâmpinată cu flori și aplauze. Primele declarații. VIDEO

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
15/02/2019, 13:07
Laura Codruța Kovesi a fost audiată! Fosta șefă DNA, întâmpinată cu flori și aplauze. Primele declarații. VIDEO GALERIE FOTO
Laura Codruța Kovesi a ajuns la audieri!

Laura Codruța Kovesi este audiată acum, la Secția specială a Parchetului General! Fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție a fost așteptată de protestatari cu flori în fața instituției.

„Sunt foarte răcită, vorbesc mai greu. Sunt foarte răguşită. Am să fac declaraţi la ieşire”, a declarat Kovesi. Zeci de susţinători scandau: „Codruţa, nu uita, noi suntem de partea ta”, „PSD, ciuma roşie”, „Nu ceda, Codruţa!”.

Laura Corduța Kovesi, audiată! Protestatarii au așteptat-o cu flori

Victor Ponta a fost audiat ca martor: „Am fost citat ca martor, din fericire. Am fost citat joi. (…) Nu o să mint pentru nimeni, niciodată. Nu sunt deloc o victimă” , a spus Victor Ponta în momentul sosirii la Parchetul General. Despre cazul Laurei Codruța Kovesi a discutat și Elena Udrea, cea care i-a urat „Bun venit printre penali”:

”Mă uit cu mare atenţie la ce se întâmplă în România. Fără niciun fel de patimă sau vreun resentiment, spun că începe să devină vremea normalităţii. După ani de zile în care s-a tot vorbit despre abuzurile şi ilegalităţile făcute de Kovesi şi cei care au făcute parte din gruparea pe care dânsa a reprezentat-o – Coldea, Livia Stanciu – a ajuns să fie pusă oficial sub acuzare”, a declarat Elena Udrea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×