Laura Andreşan a născut! Grasu XXL este tatăl unei fetiţe. Cum au făcut anunţul

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
12/06/2019, 16:47
Laura Andreşan a născut! Grasu XXL este tatăl unei fetiţe. Cum au făcut anunţul GALERIE FOTO
Laura Andreșan a nascut o fetita

Grasu XXL și iubita sa, Laura Adreșan, au devenit părinți! Fosta vedetă de filme pentru adulți a născut în secret, în urmă cu o săptămână o fetiță de nota 10! Dacă în profesia sa nu a fost deloc discretă, Laura Andreșan și-a ascuns sarcina cât a putut și a făcut tot posibilul ca lumea să nu afle că a devenit mamă.

Laura Andreşan a născut o fetiță

Opinia publică a aflat că Laura Andreșan este gravidă cu doar două luni înainte de naștere. Fosta vedetă XXX a născut în urmă cu o săptămână, potrivit spynews.ro.

Laura a postat în urmă cu doar câteva zile pe contul de socializare, o fotografie prin care anunță venirea pe lume a micuței sale. Grasu XXL a vorbit înainte de naşterea fetiţei sale despre faptul că urmează să devină tată „Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță! Nu am hotărât încă numele, prea vreți sa știți totul. E un copil așteptat, l-am programat. Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere”, a spus Grasu XXL pentru click.ro.

Laura Andreșan a nascut
Laura Andreșan a nascut o fetita de nota 10

Laura Andreșan și-a ascuns sarcina timp de șase luni

Laura Andreșan și Grasu XXL s-au cunoscut în anul 2007, la filmările unui videoclip, iar de atunci au rămas împreună. Au mai fost și neînțelegeri care au dus relația lor la marginea prăpastiei, însă de fiecare dată au reușit să revină la gânduri mai bune și s-au împăcat.

„Ani de zile am cerut şi eu atenţie, iubire, prezenţă, timp…de la bărbatul de lângă mine. Într-un fel sau altul le şi primeam, dar era suficient să nu le am preţ de o secundă… ca totul să simt că se năruie. Şi evident începea războiul.

Zilele trecute Dragoş mi-a atras atenţia că nu ne-am certat demult, că de fapt nu ne mai certăm de ceva vreme. Aşa e. Hm? Oare unde a dispărut conflictul? Păi, cinstit spus.. a dispărut frica… şi odată cu ea şi cererile mele”, mărturisea Laura Andreșan în urmă cu ceva vreme.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×