Larisa și Marian Drăgulescu au îngropat securea războiului. Cei doi s-au afișat din nou împreună

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
02/11/2019, 21:25
Larisa și Marian Drăgulescu au îngropat securea războiului. Cei doi s-au afișat din nou împreună
Larisa și Marian Drăgulescu s-au fotografiat împreună

Larisa și Marian Drăgulescu se pare că au revenit la gânduri mai bune și chiar au îngropat securea războiului! Mai mult, cei doi s-au afișat împreună și par chiar fericiți! Larisa și Marian Drăgulescu au divorțat cu un scandal monstru în anul 2008.

Larisa și Marian Drăgulescu s-au fotografiat împreună

Amândoi sunt singuri, după ce au ieșit din niște relații în care se pare că nu se mai regăseau. Pe 30 mai 2019, după nouă ani de mariaj, Marian a divorțat de Corina, iar pe 13 septembrie 2019, Larisa s-a despărțit de fotbalistul Ovidiu Mihai, după ce a pierdut sarcina. În urma acestor eșecuri, Larisa și Marian au redescoperit fericirea împreună.

Larisa și Marian Drăgulescu au divorțat cu scandal în anul 2008. Cei doi și-au încercat norocul în alte relații, timp de 11 ani, iar acum pozează din nou ca în vremurile bune. Larisa, în vârstă de 34 de ani, și Marian Drăgulescu, în vârstă de 38 de ani, au pozat din nou pentru conturile sociale, ca în vremurile lor bune, la o competiție sportivă în Reșița.

Larisa și Marian Drăgulescu au doi copii împreună

Îmbrățișați și zâmbitori, și-au îndemnat prietenii să se bucure de viață, semn că ei o fac deja. Gimnastul și fosta lui soție au doi copii împreună: Beatrice (15 ani) și Richard (13 ani). Așadar, telenovela de iubire dintre Larisa și Marian Drăgulescu se pare că poate reveni cu un nou episod!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×