Lamborghini în flăcări, în Capitală! Cine se afla la volanul mașinii VIDEO

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
08/11/2018, 19:33
Lamborghini în flăcări, în Capitală! Cine se afla la volanul mașinii VIDEO GALERIE FOTO
Un Lamborgini a luat foc în mers

Scene incredibile, astăzi, în Capitală! Un Lamborghini a luat foc în trafic, în plină zi. Oamenii au fost uimiți când au văzut cine s-a dat jos de la volanul mașinii. Totul s-a întâmplat sub privirile curioase ale trecătorilor… printre care se afla și vedeta PRO TV Cabral Ibacka.

Incidentul s-a petrecut pe Șoseaua Andronache din București, iar femeia nu s-a pierdut cu firea. A coborât de la volanul bolidului de sute de mii de euro și a sunat urgent la 112. Imediat, la fața locului s-a deplasat o echipă de pompieri care au intervenit.

Un Lamborghini a luat foc, în Capitală. Cine îl conducea

Lamborghini-ul de sute de mii de euro și încă vreo câteva sute de cai putere a luat foc în plină zi, în Capiatală. Mașina se afla în mers atunci când au izbucnit flăcările, iar femeia care se afla la volan a sunat imediat la 112.

Cea care conducea bolidul de lux este nimeni alta decât Anca Heltne, o sportivă care a reprezentat țara noastră la Jocurile Olimpice de Vară de la Beijing, China, în anul 2008. Ea s-a clasat atunci pe locul 21, potrivit datelor publicate de site-ul Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Cine este Anca Heltne, proprietara Lamborghini-ului care a luat foc

Anca Heltne este o atletă originară din Câmpulung, județul Argeș. La capitolul competiții sportive, Anca Heltne a bifat  Universiada de Vară din 2005, la Campionatele Mondiale din 2007, și la Olimpiada de Vară de la Bejing.

Atleta s-a căsătorit în anul 2001 cu sportivul Runar Heltne, un norvegian decathlonist care i-a fost și antrenor. Cei doi au împreună un copil, pe nume Kristian. Anca a fost suspendată provizoriu din activitate, în anul 2014, în urma unui test anti-doping care a ieșit pozitiv. Acesta era realizat în vederea participării la Campionatele Naționale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×