Lămâia și bicarbonatul de sodiu salvează mii de vieți anual. La ce ajută această combinație miraculoasă

Silviu Ghering   
în Stiri mondene
19/01/2019, 16:39
Lămâia și bicarbonatul de sodiu salvează mii de vieți anual. La ce ajută această combinație miraculoasă
Lămâia și bicarbonatul de sodiu salvează mii de vieți anual. La ce ajută această combinație miraculoasă

Bicarbonatul de sodiu, banalul praf vândut la orice magazin alimentar în pliculețe de 50 de grame la prețul de 65 de bani, a ajuns din sertarul de la bucătărie, știe orice gospodină cum se folosește ca agent de afânare, în sertarul cu medicamente, panaceu universal de la antiacid împotriva arsurilor stomacale și balonării la combaterea candidei bucale și a candidozei vaginale.

Bicarbonatul de sodiu, din punct de vedere chimic o sare a acidului carbonic cu hidroxidul de sodiu, cu formula NaHCO3, are nenumărate întrebuințări, este folosit pe scară largă în majoritatea caselor, chiar dacă medicii atrag atenție asupra pericolelor pe crea le ascunde utilizarea sa în exces.

Lămâia și bicarbonatul de sodiu salvează mii de vieți anual

Lăsăm la o parte acum multitudinea de utilizări ale bicarbonatului de sodiu, mulțimea de rețete bazate pe bicarbonat de sodiu, a căror utilitate a fost probată, chiar dacă este considerat un „leac băbesc”, și vă propunem un domeniu foarte larg, din păcate, și foarte sensibil în care bicarbonatul de sodiu poate fi o soluție de ameliorare, dacă nu de vindecare sută la sută.

Este vorba de largul front de luptă împotriva maladiei mondiale care curmă cele mai multe vieți pe Pământ: cancerul. Studii recente au demonstrat că amestecul de bicarbonat de sodiu cu suc de lămâie are un potențial efect anticancer. Cercetătorii de la Institutul de Oncologie „St. James” din Leeds, Marea Britanie, susțin că această combinație-minune împiedică celulele canceroase să se răspândească.

Două lingurițe cu suc de lămâie, combinate cu o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu, luate dimineață, pe stomacul gol, pot face minuni în organismul dumneavoastră! Cercetătorii din Leeds, Anglia au experimentat și au confirmat acest lucru
Două lingurițe cu suc de lămâie, combinate cu o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu, luate dimineață, pe stomacul gol, pot face minuni în organismul dumneavoastră!

Lămâia și bicarbonatul de sodiu opresc răspândirea celulelor canceroase

Au experimentat pe un lot de 100 de pacienți, care au luat dimineața, pe stomacul gol, câte două lingurițe de zeamă de lămâie cu o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu timp de un an de zile. La 69 dintre ei s-a constatat dacă nu o remisie a tumorilor, măcar oprirea răspândirii celulelor canceroase.

Lămâia s-a dovedit a avea efect în combaterea formării chisturilor, a tumorilor și paraziților interni. Iar bicarbonatul de sodiu a contribuit major la reglarea pH–ului din corp, împiedicând astfel înmulțirea și răspândirea celulelor canceroase. Și asta în nu mai puțin de 12 tipuri de cancer! Sucul de lămâie are efect de mii de ori mai puternic (s-a avansat chiar cifra impresionantă de 10.000 de ori!) față de citostaticele care se iau de obicei în chimioterapie pentru distrugerea celulelor canceroase.

Lămâia și bicarbonatul de sodiu nu dau reacții secundare adverse

Tratamentul cu citostatice provoacă reacții puternice, se poate spune extreme, în organism, pe lângă efectele benefice aducând și un dezechilibru în organismul care trece prin cumplita încleștare cu boala. Bicarbonatul de sodiu scade aciditatea, normalizează nivelul PH-ului în corp și, prin asta, distruge mediul propice dezvoltării celulelor canceroase. Este o acțiune, dacă vreți, asemănătoare ce cea  citostaticelor din chimioterapie, cu avantajul că, în combinația asta minune cu sucul de lămâie nu dă reacții adverse greu de suportat,așa cum se întâmplă în cazul tratamentelor clasice cu citostatice.

  • „Sucul de lămâie cu bicarbonat de sodiu uşurează funcţia rinichilor şi îi menţine sănătoşi, contribuie la purificarea organismului şi la arderea grăsimilor, ajută sistemul digestiv să funcţioneze mai bine, ajută la detoxifierea ficatului, ajută la reglarea nivelului grăsimilor din sânge, colesterol, trigliceride şi al zahărului din sânge, glicemia. Două lingurițe cu suc de lămâie amestecate cu jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu luate dimineașa, pe stomacul gol, ne furnizează doza necesară de vitamina C, potasiu şi antioxidanţi pentru întreaga zi” – Mustafa Bozkurt, mdic oncolog, profesor doctor la spitalul „Atakent” din Istanbul, care face parte din lanţul „Acibadem”
  • 100 este multiplicatorul efectului asupra organismului al lămâilor bio față de lămâile cultivate cu îngrășăminte chimice și stropite cu diverse chimicale
  • 69 % dintre pacienții cu cancer au prezentat stoparea înmulțirii celulelor canceroase după un tratament cu bicarbonat de sodiu și suc de lămâie timp de un an
  • 12 tipuri de cancer au dat înapoi după o cură de un an cu bicarbonat de sodiu cu suc de lămâie
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×