La câți bani a renunțat, de fapt, Florin Călinescu în momentul în care și-a dat demisia de la Pro TV

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/08/2019, 15:25
La câți bani a renunțat, de fapt, Florin Călinescu în momentul în care și-a dat demisia de la Pro TV
Florin Călinescu avea un salariu baban la PRO TV. Sursa foto: PRO TV

Florin Călinescu a trăit pe cai mari la PRO TV. Fostul jurat de la „Românii au talent” a părăsit din nou televiziunea pentru o carieră în politică, la Partidul Verde, care l-a ales președinte. Nu e prima oară când Călinescu cochetează cu politica. Acesta a mai făcut parte și din Partidul Național Liberal, din care a plecat în urmă cu câțiva ani pentru că nu s-a mai înțeles cu liderii formațiunii.

Florin Călinescu lua 8.000 de euro pe lună de la PRO TV

Conform evz.ro, Călinescu era una dintre vedetele cel mai bine plătite de la PRO TV. Acesta încasa lunar pentru jurizările sale la show-ul de talente nici mai mult, nici mai puțin decât 8.000 de euro. La această sumă se adaugă și contractele ulterioare pe care Călinescu le-a mai semnat, căci orice celebritate care are o asemenea vizibilitate este cooptată apoi în tot felul de proiecte și evenimente extra.

Călinescu nu s-a îndepărtat de Andra la capitolul onorariu. Soția lui Cătălin Măruță lua pentru același post de jurat cu 2.000 de euro în plus față de Florin, adică 10.000 de euro pe lună. În lei, salariul lui Florin Călinescu ajungea la 37.600 de lei pe lună, adică 370 de milioane de leo vechi, o sumă numai bună să îți faci toate poftele!

Florin călinescu
Călinescu este liderul Partidului Verde. Sursa foto: PRO TV

Călinescu, dorit și de PSD

Călinescu a fost dorit de mai multe partide politice, căci imaginea acestuia este una bună și oricine ar vrea să aibă un personaj ca el în partid. A primit ofertă chiar și de la PSD, formațiune pe care el o critică de ani buni: „Da, tot timpul. Eu am oferte…PSD-ul mi-a propus! Treaba mea când au făcut-o! Nu Viorica Dăncilă mi-a propus. Mi-au propus unii și trebuiau să mă ducă la Viorica Dăncilă, dar era prea ocupată cu răsturnări, cu partidul. Eu n-am crezut, am zis că e la mișto când mi-au zis unii”, a dezvăluit recent actorul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×