Kobe Bryant, înmormântat după 13 zile de priveghi! Slujba a fost una privată

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
12/02/2020, 10:54
Kobe Bryant, înmormântat după 13 zile de priveghi! Slujba a fost una privată
Kobe Bryant, înmormântat după 13 zile de priveghi. Sursa foto: clutchpoints.com

Legenda baschetului american Kobe Bryant, dar și fiica, sa au fost înmormântați vineri, după nu mai puțin de 13 zile de priveghi! Cei doi au murit într-un accident de elicopter pe data de 26 ianuarie, alături de alte șapte persoane, în timp ce se duceau la un meci de bachet.

Kobe Bryant, înmormântat după 13 zile de priveghi

Trupurile neînsufleţite ale fostului baschetbalist Kobe Bryant şi ale fiicei lui, Gianna, au fost înhumate, vineri, după o ceremonie privată, la Corona Del Mar, California, informează presa internaţională.

„Vanessa şi familia au dorit o slujbă privată pentru a-i plânge pe cei pierduţi”, a declarat o sursă pentru Entertainment Tonight.

Cel mai tânăr debutant din istoria NBA

Potrivit Daily Mail, Kobe Bryant și fiica sa au fost înmormântaţi în cimitirul Pacific View Memorial Park şi niciun fotograf nu a avut acces la tristul eveniment.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au încetat din viaţă, la 26 ianuarie, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Kobe Bryant, 41 de ani, a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice cu echipa SUA, a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Kobe Bryant a intrat în NBA direct de pe băncile liceului. El a debutat în anul 1996, la vârsta de 18 ani, două luni şi 11 zile, fiind cel mai tânăr debutant din istoria NBA la acea dată.

Kobe Bryant s-a retras din activitate în 2016, după 20 de ani petrecuţi ca jucător al echipei Los Angeles Lakers. El era căsătorit cu Vanessa şi aveau împreună patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri, născută în iulie 2019.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×