Klaus Iohannis, surprins din nou la schi, pe o pârtie din România! Unde a preferat să meargă

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
19/01/2019, 17:54
Klaus Iohannis, surprins din nou la schi, pe o pârtie din România! Unde a preferat să meargă GALERIE FOTO
Klaus Iohannis a fost surprins din nou la schi, pe o pârtie din România. Sursă foto: Facebook Moga Marian Bogdan

Klaus Iohannis a fost surprins din nou la schi, pe o pârtie din România, de către turiștii care au ales să își petreacă acest week-end la munte. După ce în urmă cu o săptămână a fost să schieze pe pârtia de la Păltiniș, președintele României a preferat de această dată să meargă în Munții Șureanu, acolo unde și-a petrecut concediul în mai multe rânduri și în anul 2018.

Șeful statului este cunoscut pentru faptul că adoră muntele și nu ratează nicio ocazie din timpul liber pentru a merge pe pârtiile din țară, unde schiază alături de turiștii care își petrec concediile în stațiuni. Klaus Iohannis a fost surprins de multe ori pe pârtie, iar cei care l-au văzut l-au abordat de fiecare dată și l-au rugat să îi lase să se fotografieze alături de el.

Președintele Klaus Iohannis adoră să schieze

Klaus Iohannis a fost surprins din nou la schi, pe o pârtie din România

De această dată, Iohannis a preferat să își petreacă week-end-ul la schi în Munții Șureanu. Situat la cea mai mare altitudine din țară (peste 2.000 de metri), domeniul schiabil Șureanu are pârtii cu o lungime totală de 18 kilometri. Un grup de turiști care schiau pe aceeași pârtie pe care se afla și președintele României l-a rugat să îi lase să se fotografieze alături de el, iar președintele a acceptat zâmbind.

Klaus Iohannis a mers să schieze și în primul week-end din acest an, când a ales tot domeniul Șureanu, pentru ca după o săptămână să meargă pe pârtia de la Păltiniș.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×