Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au vizitat Pompeii. Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/10/2018, 19:19
Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au vizitat Pompeii. Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă GALERIE FOTO
Klaus Iohannis și Carmen au vizitat parcul arheologic din Pompeii

Klaus Iohannis și Carmen, soția sa, au vizitat Pompeii! Cum a fost îmbrăcată prima Doamnă în ziua deplasării? Pe scurt, președintele României, împreună cu soția sa, au făcut o vizită parcului arheologic din Pompeii, miercuri, 17 octombrie 2018. În mediul online au apărut deja niște fotografii, toate avându-i în prim-plan pe cei doi. Vizita se pare că a fost una ”privată”, ca scop inițial fiind întâlnirea șefului de stat la Napoli cu primarul orașului. Președintele României a fost într-o deplasare ce a durat trei zile în Italia.

În ziua de miercuri,  liderii UE, împreună cu premierul britanic au avut o întrunire în cadrul unui dineu informal cu scopul de a găsi o rezolvare la negocierile pe subiectul Brexitului, care se află în impas. Însă, potrivit spuselor liderului de stat, discuția de la dineu nu au avut un rezultat pozitiv. Klaus Iohannis a declarat joi, 18 octombrie, că a fost un eșec. ”Consiliul European a debutat aseară cu o cină informală care nu a dus la niciun progres. S-a discutat despre Brexit, însă, din păcate, se pare că momentan progresul se lasă așteptat și nu s-a ajuns la niciun acord.

Klaus Iohannis și Carmen au vizitat pompeii
Președintele României, alături de soția sa, Carmen, vizitând frumusețile parcului arheologic din Pompeii

Klaus Iohannis și Carmen, soția sa, au vizitat miercuri Pompeii

Se va lucra în continuare, se va negocia în continuare, dar optimismul s-a redus, ca să mă exprim așa”, a susținut liderul de stat. Presedintele a continuat prin a-și mărturisi poziția față de acest subiect. ”Eu mă număr printre cei care speră să se ajungă la un acord, măcar la un acord de ieșire ordonată a Marii Britanii, ca să încercăm pe urmă alți pași. Toată lumea speră ca negocierile să reintre într-un ritm care permite un progres”, a completat liderul.

Klaus Iohannis și Carmen au vizitat pompeii
Klaus Iohannispre alături de soția sa în deplasarea la Pompeii

Trecând peste negocieri, să revenim la lucrurile certe din urma acestei deplasări ”private”, ele fiind vestimentația cuplulul prezidențial al României. Cei doi au degajat multă siguranță, modestie și curățenie. Liderul statului a purtat un tricou simplu, negru,  alături de pantaloni albi și o pereche de pantofi sport de culoare maro deshis. Prima Doamnă, a purtat o ținută potrivită pentru ora la care vizitau parcul arheologic. Aceasta a îmbrăcat o rochie de vară, albă cu dungi albastre pe care a făcut-o și mai frumoasă evidențiându-și talia cu o curea, la care a alăturat o pereche de pantofi sport și o geantă albastră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×