Klaus Iohannis, la terasă cu liderii PNL și primarul Timișoarei, Nicolae Robu! Foto

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
13/10/2019, 16:42
Klaus Iohannis, la terasă cu liderii PNL și primarul Timișoarei, Nicolae Robu! Foto GALERIE FOTO
Klaus Iohannis s-a odihnit la o terasă din centrul Timișoarei. Sursa foto - facebook

Președintele României Klaus Iohannis a fost surprins la o terasă cu liderii PNL și primarul Timișoarei, Nicolae Robu! Șeful statului s-a așezat la masă însoţit de omul numărul 1 în partid, Ludovic Orban, și de edilul orașului de pe Bega. Aceștia s-au odihnit în centrul oraşului Timişoara, înaintea Adunării Regionale a PNL care are loc în acest municipiu. De altfel, Klaus Iohannis a fost întâmpinat de primar la prima oră a zilei.

Klaus Iohannis, la terasă cu liderii PNL și primarul Timișoarei, Nicolae Robu!

Robu i-a arătat lui Iohannis Domul Catolic din Piaţa Unirii din Timişoara şi i-a spus că acesta va fi reabilitat cu bani de la Uniunea Europeană. De asemenea, Robu i-a mai transmis preşedintelui că şi clădirea în care se află sediul PNL Timiş, din Piaţa Unirii, a intrat într-un proces de reabilitare. Orașul l-a fermecat pe Iohannis care nu a ezitat și a vrut să vadă cât mai mult din centrul Timișoarei.

Mai mult de atât, Klaus Iohannis a schimbat și câteva cuvinte cu o femeie care vorbea limba germană, dar şi cu câţiva absolvenţi al Liceului ”N. Lenau”, liceu cu predare în limba germană, din Timişoara. Toți l-au primit cu entuziasm pe șeful statului și au rămas uimiți că s-au întâlnit cu el. După minute bune de plimbări și conversații, Robu l-a invitat pe Iohannis şi pe cei care îl însoţeau, pe o terasă din Piaţa Unirii.

Klaus Iohannis, la terasă cu liderii PNL și primarul Timișoarei, Nicolae Robu! Iohannis
Iohannis s-a foografiat cu mai mulți elevi. Sursa foto – facebook

Iohannis anunță guvernul

Vă readucem aminte că președintele Klaus Iohannis participă la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL regiunea Vest la Timişoara. La eveniment au venit aproximativ 3.500 de membri şi simpatizanţi ai PNL, parlamentari și aleşi locali din regiune. După ce se întoarce, Iohannis trebuie să dea un răspuns în legătură cu guvernul. Șeful statului a rpmis că luni, cel mai târziu marți, va propune un nou executiv.

„E nevoie urgent de un nou guvern, pentru că orice zi în plus este o zi pierdută pentru România și pentru români. Este destul de clar că ne învârtim în jurul PNL, urmând să se clarifice aceste nuanțe. Avem nevoie, acum, urgent, de un guvern care asigură corectitudinea alegerilor prezidențiale, care pregătește bugetul pentru anul viitor, care închide cu responsabilitate bugetul pe 2019. În acest context este important de subliniat și avertizez PSD să nu cheltuie banii românilor în această fază de interimat”, a transmis Iohannis

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×