Klaus Iohannis, huiduit la Iași când a vorbit de anticipate și aplaudat când a cerut Autostrada Moldovei. Video

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
24/01/2020, 13:56
Klaus Iohannis, huiduit la Iași când a vorbit de anticipate și aplaudat când a cerut Autostrada Moldovei. Video
Klaus Iohannis, huiduit la Iași când a vorbit de anticipate și aplaudat când a cerut Autostrada Moldovei *foto: captură facebook

Președintele României, Klaus Iohannis, a avut un discurs la Iași, în cadrul festivităților dedicate celor 161 de ani de la Unirea Principatelor Române. În momentul în care șeful statului a ajuns la pupitrul unde și-a ținut discursul, Iohannis a fost întâmpinat atât cu aplauze cât și cu huiduieli.

În fața acestei mulțimi diverse, Klaus Iohannis și-a păstrat răbdarea și a spus cu zâmbetul cu buze „văd că părerile sunt împărțite”.

Klaus Iohannis s-a ales cu huiduieli după discursul de la Iași

Președintele și-a continuat discursul și a spus că a dorit ca prima sa vizită într-un oraș din România, după ce a câștigat al doilea său mandat ca președinte al țării, să fie la Iași. El le-a mulțumit astfel tuturor pentru primirea numeroasă.

Președintele s-a ales din nou cu huiduieli în momentul în care a discutat despre importanța organizării alegerilor anticipate și eliminarea din funcțiile publice a persoanelor incompetente.

Cu toate acestea, Klaus Iohannis a fost întâmpinat cu aplauze atunci când a vorbit despre Autostrada Moldovei, unul dintre proiectele de infrastructură ale moldovenilor care este dorit cu mare insistență de locuitorii din estul țării.

24 01 2020 Unirea Principatelor Române

Transmitem #live manifestările din Piața Unirii, la 161 de ani de la Unirea Principatelor Române. La eveniment participă, alături de primarul Municipiului #Iași, Mihai Chirica, președintele României, Klaus Iohannis, și premierul Ludovic Orban.

Gepostet von Primăria Municipiului Iași am Freitag, 24. Januar 2020

Klaus Iohannis, aplaudat la Iași când a vorbit de autostrada Moldovei

„Transmit un semnal clar pentru guvernanţi românii şi România are nevoie de autostrada Unirii. Fără această autostradă, Moldova nu va putea recupera decalajul economic.

Închei prin a vă îndemna să fim împreună, să ne unim pe modernizarea României, să ne concentrăm pe lucrurile bune care ne unesc. Vă doresc să aveţi multă încredere şi mult curaj. La mulţi ani tuturor, oriunde v-aţi afla!”, a fost concluzia discursului preşedintelui Klaus Iohannis, care a strâns însă aplauzele moldovenilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×