Klaus Iohannis, amenințat de transportatori cu pierderea a un milion de voturi

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
07/12/2018, 12:45
Klaus Iohannis, amenințat de transportatori cu pierderea a un milion de voturi
Klaus Iohannis, preşedintele României, ameninţat de transportatori

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR), prin vocea preşedintelui, s-a declarat nemulţumită de ţinerea în funcţie a lui Lucian Şova ca ministru al Transporturilor. Aceştia îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că susţine o acţiune de lobby şi îl ameninţă că la alegeri nu va mai fi susţinut.

În cazul în care acest lucrur s-ar întâmpla, preşedintele României ar pierde 1 milion de voturi, iar Vasile Ștefănescu, spune că transportatorii vor acționa în instanță toate deciziile luate de ministrul Lucian Șova: „Întrebarea pe care o pun transportatorii de persoane și de marfă președintelui României, Klaus Iohannis, este următoarea: De ce Lucian Șova a fost menținut la Ministerul Transporturilor, astfel încât să reușească să aducă niște modificări legislative care, în modul cel mai clar, servesc unele grupuri de interese?

Klaus Iohannis, amenințat de transportatori

Faptul că Președintele nu a răspuns apelului nostru, ne face să credem că suntem victimele unui blat la cel mai înalt nivel din stat, unul fără precedent în istoria ultimior 29 de ani, iar pentru lipsa de acțiune a președintelui, îl vom sancționa pe Klaus Iohannis, anul viitor, la alegeri. Suntem, în total, peste 1 milion de votanți – patronate din transporturile rutiere de persoane și de marfă.

Îl rugăm pe domnul Preşedinte, Klaus Iohannis, să nu prelungească situaţia de la Ministerul Transporturilor, după ce am reuşit să vedem demisia lui Lucian Şova. Transportatorii cer de câteva luni demisia acestui ministru zero al Transporturilor, care nu a făcut nimic pentru transportatori, care a servit doar grupurile de interese sau pe cele personale şi pentru care minutul costă prea mult pentru a merge pe şantierele din ţară sau pentru a sta de vorbă cu noi.

Acum, ca ministru demisionar, nu înţelegem de ce face paradă în fiecare zi. Are cumva de recuperat minute, ore, zile, sau chiar luni de zile în care nu a făcut absolut nimic pentru Transporturi? I-a cerut cineva raportul de activitate şi a realizat că n-are ce raporta, iar cu parada pe care o face acum crede că poate recupera”, a declarat Vasile Ștefănescu, președintele COTAR.

Klaus Iohannis, preşedintele României, în timpul unui discurs
Klaus Iohannis, preşedintele României
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×