Kate Middleton și Prințul William au tras spaima vieții lor. Avionul în care se aflau a aterizat de urgență în Pakistan

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/10/2019, 12:03
Kate Middleton și Prințul William au tras spaima vieții lor. Avionul în care se aflau a aterizat de urgență în Pakistan
Kate Middleton și Prințul William au trecut prin momente de panică. Sursa foto: hello.com/ dailymail.co.uk/ Colaj: Fanatik

Ducii de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William au trecut prin cea mai mare spaimă a vieții lor. Avionul în care aceștia s-au aflat a aterizat de urgență în Pakistan, după două încercări eșuate de a atinge solul. Aeronava în care s-au aflat a fost nevoită să aterizeze în Lahore din cauza unei furtuni puternice. Cei doi se aflau într-o vizită oficială în statul pakistanez.

Kate Middleton și Prințul William, panică în aer

Potrivit publicațiilor britanice, ducii de Cambridge trebuiau să ajungă în Islamabad, capitala Pakistanului, însă din cauza unei furtuni electrice extrem de puternice, aparatul de zbor care aparține Forțelor Aeriene Britanice a aterizat de urgență în Lahore, un alt oraș din același stat. Din informațiile oferite de autoritățile pakistaneze, pilotul ar fi încercat să aterizeze de două ori, însă de fiecare dată aterizarea a eșuat. A treia oară a fost cu bine, scrie univision.com.

Pilotul a încercat să ”parcheze” avionul pe pista bazei aeriene din Rawalpindi și în aeroportul principal, iar apoi s-a ridicat din nou în aer și și-a continuat traseul către o pistă de aterizare mai sigură, în orașul Lahore. Durata zborului către capitala Islamabad ar fi fost de 25 de minute, însă din cauza dificultăților cu care s-a confruntat pilotul, zborul a durat mai bine de două ore. Timp de două ore, cele două figuri ale Casei Regale Britanice s-au gândit la tot ce e mai rău.

kate middleton prințul william
Kate Middleton a fost bine primită de autoritățile din Lahore. Sursa foto: univision.com

Au depășit cu bine incidentul

Cei doi au ajuns cu bine la sol, în cele din urmă, și s-au arătat extrem de zâmbitori cu autoritățile locale, participând la o serie de evenimente și întruniri importante. Una dintre ele a avut loc în Parcul Național al Cricket-ului din Lahore, unde cei doi au demonstrat abilitățile pe care le au în practicarea acestui sport.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×