Kate Middleton, din nou însărcinată? Fiica sa, Charlotte, ar fi dezvăluit secretul la școală

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
18/09/2019, 13:00
Kate Middleton, din nou însărcinată? Fiica sa, Charlotte, ar fi dezvăluit secretul la școală
Kate Middleton este din nou însărcinată? Ce spune familia regală. Sursa foto: Instagram.ro

Ducesa de Cambridge este însărcinată pentru a patra oară. Prințesa Charlotte a dat vestea cea mare colegilor de la școală. Învățătoarele au auzit-o spunând că va avea o surioară. Momentan Palatul Kensington nu a confirmat vestea.

Kate Middleton este însărcinată și va naște o fetiță

Kate Middleton a fost văzută săptămâna trecută la lansarea celei de-a treia grădini Back to Nature. Ducesa de Cambridge a purtat o rochie lungă înflorată, iar în talie a avut o centură de culoare albă. Soția ducelui de Cambridge și-a mângâiat deseori burtica semn că ar fii însărcinată pentru a patra oară. Fiica sa de numai 3 ani este cea care a dat-o de gol.

Prințesa Charlotte a început școala de curând, iar în prima săptămână de cursuri le-a împărtășit colegilor ei vestea cea mare: va fi din nou soră mai mare. Potrivit unor surse regale prințesa a fost auzită spunând în gura mare că „mami are o altă fetiță” fiind vizibil încântată de ideea că va avea o surioară mai mică.

„Una dintre ajutoarele învățătoarei a auzit-o pe Charlotte spunând asta și nu i-a venit să creadă – Charlotte vorbea foarte tare și părea convinsă că mama ei este însărcinată”, a afirmat sursa citată, conform Unica.

Prințesa Charlotte le-a spus colegilor de la școală că va fi soră mai mare
Kate Middleton este însărcinată pentru a patra oară? Cine a dat fericita veste. Sursa foto: unica.ro

Prințesa Charlotte încântată că va avea o surioară mai mică

„A fost o adevărată bombă lansată în prima ei săptămână de școală. Spunea că abia așteaptă, părea foarte entuziasmată”, a subliniat sursa regală. Kate Middleton are trei copii cu Prințul William și a devenit mamă pentru a treia oară pe 23 aprilie 2018. Prințul George are 5 ani, Prințesa Charlotte 3 ani, iar prințul Louis 1 anișor.

Zvonurile conform Ducesa de Cambridge ar fi însărcinată pentru a patra oară au apărut de săptămâni bune, iar acum au fost alimentate de inocența micuței prințese. Rămâne de văzut dacă Prințesa Charlotte a spus adevărul sau totul ține de imaginația unui copil.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×